Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prime Video predstavio limitiranu dramsku seriju Expats s Nicole Kidman
Serija prema bestseler romanu na streaming stiže krajem siječnja

Prime Video predstavio limitiranu dramsku seriju "Expats" s Nicole Kidman

Foto: YouTube

„Nekad samo želim biti sama. Tako da nisam ničija supruga, ničija majka. Tako da me ne definira tragedija“, čujemo lik Nicole Kidman u prvom traileru za novu seriju Expats koja uskoro stiže na Prime Video.

Limitiranu seriju u šest nastavaka režirala je Lulu Wang prema bestseler romanu The Expatriates Janice Y.K. Lee, a koja istražuje međunarodnu zajednicu u Hong Kongu čiji se životi zauvijek povezani nakon iznenadne obiteljske tragedije.

U središtu radnje su tri Amerikanke koje žive u Hong Kongu 2014. godine: Margaret (Kidman), koja je preselila cijelu svoju obitelj tamo, Hilary (Sarayu Blue), kojoj je karijera na prvom mjestu, i Mercy (Ji-young Yoo), bezbrižnu djevojku iz New Yorka koja je tek završila fakultet i koja se snalazi u novom društvu. Njihovi se životi isprepliću nakon obiteljske tragedije. Serija propituje privilegije te istražuje što se događa kad linije između žrtve i krivnje postanu nejasne.

Uz Kidman, Blue i Yoo glume Brian Tee i Jack Huston, a Wang osim što je režirala seriju, njezina je autorica, scenaristica te jedna od izvršnih producentica. Tijekom produkcije, serija je bila predmet mnogih kontroverzi i zato što je hongkonška vlada Kidman izuzela iz strogog režima kvalitete, te zbog snimanja na toj lokaciji unatoč aktualnim političkim nemirima.

Expats na Prime Video streamingu kreće 26. siječnja 2024. s prve dvije epizode nakon čega će preostalih četiri biti dostupne po jedna na tjednoj bazi do finala 23. veljače.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala