Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix kupio prava za komediju The Fifth Wheel s Kim Kardashian
Za film je bilo puno zainteresiranih, uključujući i velike kino distributere

Netflix kupio prava za komediju "The Fifth Wheel" s Kim Kardashian

Foto: Depositphotos

Netflix je ostvario veliku pobjedu nakon teških pregovora za novu komediju The Fifth Wheel s Kim Kardashian za koju su bili zainteresirani – skoro svi.

Više velikih igrača, što uključuje kino distributere i streaminge, natjecali su se za ovaj film, ali u zadnji čas povukle su se dvije od pet tvrtki, prenosi Deadline, prije nego su Kardashian i scenaristice Paula Pell (Sestre) i Janine Brito potpisale ugovor s Netflixom. Službeni detalji o radnji nisu poznati, osim što se zna da će Kardashian glumiti neslavni fifth wheel uz većinom žensku glumačku postavu koja također još nije poznata. Ona i Pell producirat će The Fifth Wheel.

Vijest o novom filmu u kojem će Kardashian imati glavnu ulogu malo koga je iznenadila s obzirom na to da se zvijezda reality emisija Keeping Up With the Kardashians te potom The Kardashians s godinama istakla kao poslovna žena koja ima i uspješnu liniju donjeg rublja Skims, a ostvarila je i značajnu ulogu u novoj sezoni antologijske serije Američke horor priče uz Emmu Roberts.

Netflixova kupovina filma The Fifth Wheel prva je velika kupovina nakon povijesnog SAG-AFTRA štrajka za ovaj streaming. Uz ovaj film na Netflixu očekujemo i druge naslove s velikim glumačkim imenima: romantičnu komediju A Family Affair s Nicole Kidman, Zacom Efronom i Joey King, dramu Lonely Planet s Laurom Dern i Liamom Hemsworthom te redateljski debi jednog od tvorca hit serije Schitt's Creek Dana Levyja, romantičnu komediju Good Grief u kojoj glumi s Ruth Negga, Himeshom Patelom i Lukeom Evansom.

The Fifth Wheel za veliku prednost ima baš Kim Kardashian koja planira svim snagama promovirati film – posebno uz pomoć svog Instagrama na kojem ima 364 milijuna pratitelja, a veliku ulogu svakako će odigrati i reality The Kardashians koji prati svaki njezin pokret.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala