Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najgori vikend u američkim kinima u zadnjih 15 godina
Većina je ostala gledati meč Mayweather vs. McGregor, a najgledaniji film u kinima je bila akcijska komedija "Čuvaj me s leđa"

Najgori vikend u američkim kinima u zadnjih 15 godina

U SAD-u je protekli vikend bio najgori ove godine: iako su akcijska komedija Čuvaj me s leđa i horor Annabelle: Početak bili najgledaniji, cijeli je vikend bio u znaku meča Mayweather vs. McGregor o kojem se jučer cijeli dan pisalo.

Protekli vikend je samo dodatno potvrdio da je ovo ljeto jedno od najgorih u filmskoj industriji: mjesec kolovoz je u SAD-u čak 34 % lošiji od kolovoza prošle godine! Ukupna vikend zarada prvih 12 najgledanijih filmova protekli vikend nije došla niti do 50 milijuna dolara što se nije dogodilo već 20-ak godina mjesecu kolovozu. Prvih 12 je zaradilo ukupno 49 milijuna dolara od čega je gore bilo jedino u rujnu 2011. kad je zarada prvih 12 bila samo 43,5 milijuna u SAD-u. Budući da u američka kina ovaj vikend ne stižu novi naslovi stanje se neće popraviti sve dok 8. rujna u kina ne dođe remake horora Ono.

Na prvom mjestu gledanosti se i ovaj tjedan našla akcijska komedija Čuvaj me s leđa u kojem glavne uloge imaju Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson koji glume zaklete neprijatelje, no zbog spleta okolnosti agent (Reynolds) će morati čuvati najtraženijeg ubojicu na svijetu (Jackson) pri čemu naravno ništa neće ići prema planu. Film je režirao Patrick Hughes, a u ostalim ulogama su Salma Hayek i Gary Oldman. Čuvaj me s leđa u hrvatska kina stiže ovaj četvrtak, 31. kolovoza.

Na drugom mjestu u američkim kinima se našla Annabelle: Početak koja kod u našim kinima ima odličnu gledanost (počela je s prikazivanjem 10. kolovoza), no još uvijek se nalazi na zadnjem mjestu zarade u franšizi Prizivanje.

U hrvatska kina ovaj četvrtak s prikazivanjem još počinje romantična drama Tulipanska groznica u kojoj glavne uloge imaju Alicia Vikander, Cara Delevingne i Jack O'Connell.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala