Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Distopijski triler Civil War ostvario rekordan start za A24
Film u hrvatska kina stiže ovog četvrtka, 18.4.

Distopijski triler "Civil War" ostvario rekordan start za A24

Foto: YouTube

Konačno je stigao film koji je srušio vladavinu Titana (Godzilla x Kong: Novo carstvo)!

Provokativni distopijski triler Civil War protekli vikend stigao je u američka kina i zaradio odličnih 25,7 milijuna dolara u svom početnom vikendu što je bilo dovoljno da bude najgledaniji naslov vikenda, ali i prvi film studija A24 koji vodi na ljestvicama u Sjevernoj Americi! Ovo je svakako i rekordno otvaranje za A24 film, ali imamo i najbolje američko otvaranje filma s oznakom R ove godine.

Prognoze za start filma u režiji i prema scenariju Alexa Garlanda bile su oko 15 do najviše 20 milijuna dolara što bi također bilo dovoljno da sruši dosadašnje otvaranje A24 filma, Naslijeđeno zlo iz 2018. godine. Ipak, čini se da je Civil War svojom (aktualnom) radnjom zainteresirao gledatelje što je ovom filmu prijeko potrebno s obzirom na budžet od 50 milijuna dolara što je daleko najviše dosad za A24.

Radnja je smještena u blisku budućnost u brutalno podijeljene Sjedinjene Američke Države te pratimo Kirsten Dunst kao novinarku koja putuje kroz SAD s drugim novinarima usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio cijelu zemlju. U ostalim ulogama su Wagner Moura, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson, Nick Offerman i Jefferson White.

Civil War u Hrvatskoj ima službeni prijevod Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj i u kina nam stiže ovog četvrtka, 18. travnja. Gore spomenuti Titani, Godzilla x Kong: Novo carstvo, dosad su zaradili 157,9 milijuna dolara u Sjevernoj Americi te još 278,6 milijuna u ostatku svijeta pa su se zaradom od ukupno 436,5 milijuna opasno približili svom prethodniku Godzilla vs. Kong koji je u pandemijskoj 2021. godini ukupno zaradio 470 milijuna dolara.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala