Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fenomenalan start za Godzilla x Kong
Prvi vikend prikazivanja ovoj je borbi titana donio zaradu od 194 milijuna dolara diljem svijeta

Fenomenalan start za "Godzilla x Kong"

Foto: YouTube

U kina diljem svijeta stigla je najnovija borba titana u filmu Godzilla x Kong: Novo carstvo (Godzilla x Kong: The New Empire) i u samo tri dana zaradila je nevjerojatnih 194 milijuna dolara!

Ovom zaradom Godzilla x Kong već je treći ovogodišnji film po zaradi i nalazi se iza Kung Fu Pande 4 koja je zaradila 347 milijuna nakon četiri tjedan u kinima te Dine: Drugi dio koja broji također fantastičnih 626 milijuna dolara nakon pet tjedana prikazivanja. Titani su se ponovno pokazali uspješnim na međunarodnoj razini gdje su od 194 milijuna zaradili 114 milijuna sa 64 tržišta (prednjači naravno Kina sa 44 milijuna). No, zarada u Sjevernoj Americi također nije loša s obzirom na to da je 80 milijuna u početnom prikazivanju premašilo sva očekivanja.

„Samo smo publici htjeli dati nešto jako zabavno. Nitko nema kristalnu kuglu. Sve što možemo jest nadati se i sanjati. Vidjeti ovakav rezultat na globalnoj razini stvarno vam daje odličan i uzbudljiv osjećaj“, u službenoj je izjavi rekla producentica filma Mary Parent.

Adam Wingard režirao je Novo carstvo nakon Godzilla vs. Kong iz 2021. koja je bila jedan od prvih uspješnica u pandemiji, a radnja nam ovaj put donosi suradnju Konga i Godzille koji se moraju suočiti s tajanstvenom prijetnjom koja bi mogla uništiti planet. Film sa sobom nosi i priličnu cijenu od 135 milijuna dolara samo za produkciju tako da će biti potrebna zbilja visoka zarada u kinima da bi bio profitabilan.

Godzilla x Kong: Novo carstvo u hrvatskim kinima također igra od 28. ožujka, a u glavnim ulogama su Dan Stevens, Rebecca Hall, Rachel House, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Alex Ferns i Fala Chen. Scenarij potpisuju Terry Rossio, Simon Barrett i Jeremy Slater.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala