Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bellator 176: Obračun Carvalha i Manhoefa za titulu, nastup lijepe Yankove
Prijenos iz Torina pogledajte u subotu 8. travnja s početkom u 21:00 sat na Fight Channel PPV-u

Bellator 176: Obračun Carvalha i Manhoefa za titulu, nastup lijepe Yankove


Bellator će svoju treću priredbu u Italiji održati 8. travnja u Torinu, a sastojat će se od dva dijela po uzoru na hrvatski Final Fight Championship: MMA i kick boksing program. Prijenos iz Pala Alpitour dvorane u Torinu pogledajte u subotu 8. travnja s početkom u 21:00 sat na Fight Channel PPV-u.

Revanš Carvalha i Manhoefa

Iako je dosadašnje dvije Bellatorove priredbe u Italiji predvodio popularni bivši UFC-ovac Alessio Sakara, ovaj put rimski legionar nije na popisu borbi. Zato su se čelnici Bellatora pobrinuli za dostojne zamjene u glavnoj borbi večeri. Tako će prvak u srednjoj kategoriji Rafael Carvalho braniti svoj pojas prvaka protiv legendarnog Melvina Mahoefa.

Popularna Yankova na Grkinju

"Co-main" event nudi dvoboj iznimno popularne ruske borkinje Anastasije Yankove i Grkinje Eline Kallionidou. Yankova je neporažena u profesionalnoj karijeri uz 4-0, od čega su dva dvoboja odražena u Bellatoru. Trenutačno joj je 26 godina i s obzirom na kvalitete analitičari joj predviđaju veliku karijeru. Njezina protivnica u Torinu je mlada grčka 18-godišnja borkinja Elina Kallionidou koja do sada ima tek jedan nastup u Bellatoru.

U ostala dva dvoboja na glavnoj karti, Carrington Banks će odmjeriti snage s Mihailom Nicom u dvoboju velter kategorije, a Djamil Chan i Valeriu Mircea će ukrstiti rukavice u lakoj. 

Bellator 176

Rafael Carvalho vs. Melvin Manhoef, title bout

Anastasia Yankova vs. Elina Kallionidou

Carrington Banks vs. Mihail Nica

Djamil Chan vs. Valeriu Mircea

Opširnije na Fightsite.hr 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala