Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bellator 175: Rampage vs. King Mo 2, drugi pokušaj legendarnog Kharitonova!
Izravni prijenos pogledajte u noći s petka na subotu 1.4. od 03:00h iza ponoći na Fight Channel PPV-u

Bellator 175: Rampage vs. King Mo 2, drugi pokušaj legendarnog Kharitonova!


Bellator 175 je najiščekivaniji event ove američke borilačke promocije do sada u 2017. Izravni prijenos iz Allstate Arene u Rosemontu pogledajte u noći s petka na subotu 1. travnja s početkom od 03:00 sata iza ponoći na Fight Channel PPV-u.

Rampage vs. King Mo 2

Sjajan popis borbi predvodi drugi dvoboj između bivšeg UFC prvaka i Pride legende Quintona “Rampage” Jacksona te Bellatorovog veterana Muhammeda “King Mo” Lawala. Prvi okršaj ovog dvojca smo pratili na Bellatoru 120 u svibnju 2014. kada je u finalu turnira poluteške kategorije odlukom sudaca slavio “Rampage”. On se u međuvremenu vratio u UFC tek da bi svladao Fabija Maldonada, ali je u 2016. ponovno nastupio u Bellatoru pobijedivši Satoshija Ishiija. Bivši UFC prvak trenutačno plovi na nizu od pet uzastopnih pobjeda, od čega su četiri u Bellatorovom kavezu.

Lawal je, s druge strane, u posljednjem nastupu poražen od hrvatske legende Mirka Filipovića u polufinalu Rizinova Grand Prixa. Cro Cop je Bellatorovu zvijezdu nokautirao u drugoj rundi da bi u nastavku turnira otišao do kraja okitivši se Grand Prix pojasem. Od dolaska u Bellator 2013. godine, “King Mo” ima impresivnih 12 pobjeda i pet poraza, no valja naglasiti da je nekoliko mečeva odradio i u japanskom RIZIN-u što je posljedica dogovora dvije promocije. Posljednju pobjedu Lawal je ubilježio na Bellatoru 160 svladavši Satoshija Ishiija odlukom sudaca. Trenutačni profesionalni “score” mu se zaustavio na 20 pobjeda i 6 poraza.

Drugi pokušaj za Kharitonova

“Co-main” event nudi nastup još jedne Pride legende. Rus Sergei Kharitonov će za Bellator odraditi drugi nastup i to nakon što je u svom debiju, u studenom 2016., poražen teškim nokautom od nepoznatog Javya Ayale. Borac koji je u karijeri pobjeđivao i imena kao što su Arlovski, Overeem, Rizzo, Werdum ili Rua… posljednjih godina svaštari između boksa, kick boksinga i slobodne borbe. Tako je od 2014. odradio tek dva dvoboja s MMA rukavicama pa ne čudi kako je tek 2016. završio u Bellatoru. Pravo pitanje je u kakvom će stanju na meč protiv američkog teškaša Chasea Gormleya stići Kharitonov. U svom najboljem izdanju ovaj sambo majstor može pobijediti svakoga, a u nespremnom, može izgubiti od bilo koga. Gormley za sada u karijeri ima 14 pobjeda i 5 poraza, a u Bellatoru je od 2015. Za sada ima dvije pobjede podijeljenim odlukama i poraz prekidom. Valja spomenuti da je od 2009. do 2010. bio dio UFC-a, no nakon što su ga prekidima svladali Struve i Schaub, Gormley je ekspresno dobio otkaz.

Od ostalih dvoboja na glavoj karti, onaj koji odmah upada u oči jest obračun u perolakoj kategoriji između Marcosa Galvaa i Emmanuela Sancheza. Brazilac Galvao je bivši prvak koji je titulu izgubio 2016. od Eduarda Dantasa. U Bellatoru nastupa od 2011. te je jedno od zaštitnih imena ove američke promocije. U posljednjem nastupu, u prosincu prošle godine, je podijeljenom odlukom sudaca svladao LC Davisa. Trenutačni profesionalni score mu je 18-7. Njegov protivnik Meksikanac Emmanuel Sanchez je također već dugo dio Bellatorovog rostera. Zanimljivo od Bellatora 143 do Bellatora 170 je nastupio pet puta te je svih pet dvoboj otišlo do sudačke odluke. Niti jedna nije bila jednoglasna; u četiri se radilo o podijeljenim odlukama, a u posljednjem dvoboju protiv Karakhanyana je slavio većinskom odlukom. Za sada se nije borio protiv značajnijih imena osim Currana i Weichela (oba meča izgubio) pa će mu dvoboj protiv Galvaa biti najveći u karijeri.

U glavnom dijelu večeri ćemo vidjeti i dvoboj Stevea Kozole i Jakea Robertsa u lakoj kategoriji, odnosno Noada Lahata i Lloyda Cartera u perolakoj.

 Bellator 175:

Quinton Jackson vs. Muhammed Lawal
Sergei Kharitonov vs. Chase Gormley
Marcos Galvao vs. Emmanuel Sanchez
Steve Konzola vs. Jake Roberts
Noad Lahat vs. Lloyd Carter

Opširnije na Fightsite.hr 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala