Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ne propustite spektakl - MMA KSW: Soldić vs. Pietrzak!
Ugledna poljska borilačka MMA promocija KSW svoj 50. događaj slavi u londonskoj Wembley Areni

Ne propustite spektakl - MMA KSW: Soldić vs. Pietrzak!

Foto: RTL

Ugledna poljska borilačka MMA promocija KSW svoj 50. događaj proslavit će 14. rujna u londonskoj Wembley Areni, kada je Roberto Soldić svoju velter titulu trebao braniti protiv 30-godišnjeg češkog borca Patrika Kincla (22-9). No Čeh je na treningu ozlijedio ligament na ruci pa je susret otkazan, a Soldić je dobio novog protivnika - Poljaka Michala Pietrzaka, s kojim ga čeka borba na istom mjestu, no borba je premještena u kategoriju do 80 kg i neće biti za titulu, tj. Soldić neće braniti pojas.

Pietrzak (8-3-0) se inače bori u srednjoj kategoriji i na ogled sa Soldićem dolazi nakon tri uzastopne pobjede. Posljednju je zabilježio protiv sunarodnjaka Adriana Bleszynskog na Babilon MMA-u, koji se održao krajem svibnja.

Poljak je opasan protivnik u naletu

Jedna od najvećih zvijezda KSW-a, nakon ekspresne pobjede u 90 sekundi u svibnju ove godine na KSW 49 protiv Krystiana Kaszubowskog, koji je do tada imao savršen omjer pobjeda i poraza, ponovno će se naći na borilištu te, iako se ne radi o borbi za pojas, kao što smo rekli, Poljak je opasan protivnik u naletu, koji će od Soldića zahtijevati puni angažman.

Nezaustavljivog i neuništivog Hrvata, kojeg nazivaju "RoboCop", moći ćete pratiti na RTL-u od 00:30 sati uz komentare Antonija Vuksanovića i Matije Blažičevića.

Ovaj spektakl gledajte uživo ekskluzivno na RTLplayu u subotu, 14. rujna, od 20:45, a snimke borbi moći ćete pronaći ubrzo nakon eventa u RTLplay digitalnoj videoteci.

RTLplay vam donosi ove četiri borbe uživo - Norman Parke protiv Marcina Wrzoseka, Michal Pietrzak protiv Roberta Soldića, Przemysław Mysiala protiv Tomasza Narkuna te borba večeri, Luis Henrique protiv Phila De Friesa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala