Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bellator 171: Zadnja, ali baš zadnja šansa za nestašnu zvijezdu
Event američke MMA promocije pogledajte uživo u noći s petka na subotu 28. siječnja u 03:00h iza ponoći na Fight Channel PPV-u

Bellator 171: Zadnja, ali baš zadnja šansa za nestašnu "zvijezdu"


Nakon sjajne priredbe u kalifornijskom Inglewoodu, Bellatorova karavana se seli u Kansas. 171. event američke MMA promocije pogledajte uživo u noći s petka na subotu 28. siječnja s početkom u 03:00 sata iza ponoći na Fight Channel PPV-u.

Guillardova zadnja prilika

Drugi Bellatorov event u 2017. će se održati u Kansas Star Casinu u gradu Mulvaneu, a predvodi ga bivša UFC-ova zvijezda Melvin Guillard i vrlo talentirani Chidi Njokuani. Dvoboj je dogovoren u “catch weight” kategoriji do 79 kilograma što je posljedica nekoliko opetovanih padova nestašnog Guillarda na službenim vagama. Njegov protivnik je nigerijski nokauter Chidi Njokuani.

Rickels vs. Derrow

Kao uvod u ovaj meč ćemo vidjeti obračun u lakoj kategoriji između Davida Rickelsa i Aarona Derrowa. Upravo se Rickels, inače iznimno iskusni Bellatorov veteran, u posljednjem meču borio protiv Guillarda te je izgubio teškim nokautom. Kasnije je za “zelenim stolom” odlučeno da je dvoboj preinačen u “No Contest” zbog Guillardovog pada na doping testu. Derrowu će ovo, s druge strane, biti tek drugi nastup na Bellatoru nakon što je debitirao i slavio na 130. izdanju protiv Natea Jollya.

Na glavnom popisu borbi publika će vidjeti i obračun u perolakoj kategoriji između AJ McKeea i Brandona Phillipsa te ženski meč u muha kategoriji između Jessice Middleton i Alice Yauger.

Bellator 171: Guillard vs. Njokuani

Melvin Guillard vs. Chidi Njokuani

David Rickels vs. Aaron Derrow

A.J. McKee vs. Brandon Phillips

Jessica Middleton vs. Alice Yauger

Opširnije na Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala