Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže druga sezona domaće serije Crno-bijeli svijet
Nova sezona počinje u petak, 7.10. i ići će jednom tjedno nakon Dnevnika

Stiže druga sezona domaće serije "Crno-bijeli svijet"

Foto: HRT

Pred nama je druga sezone serije Crno-bijeli svijet, autora Gorana Kulenovića!

Radnja serije u drugoj sezoni događa se tijekom 1981. i 1982. godine, a u središtu pozornosti ponovno su novinar Voljen Kipčić Kipo i njegov najbolji prijatelj, fotograf Đermano Kurtela zvan Žungul, koji se na početku sezone nalazi na odsluženju vojnog roka, na uzavrelom Kosovu. Uz Kipovu i Žungulovu potragu za dobrim provodom i temama koje bi im mogle pomoći da se iz svijeta studentskog novinarstva prebace u više profesionalne sfere (počinju raditi za Start i Danas), paralelno pratimo i događaje u obiteljima Kipovih rastavljenih roditelja. Kipov otac Jure na novom je poslu izložen profesionalnim i političkim pritiscima, a njegov brak s Jagodom našao se u krizi, dok majka Ksenija brine svoje brige: deda Rudi ulazi u ljubavnu avanturu s krajnje neočekivanim ishodom, a muža joj Dominika uznemiravaju kolege taksisti, nestašice nafte i agilni čuvari poretka.

Uz niz dobro nam poznatih faca iz prve sezone (Marina, Dunja, Pajzlek, major Kurtela i dr.) u seriji se pojavljuju i mnogi novi likovi (uglavnom je riječ o srednjim i manjim ulogama), od Jagodina oca Veljka te udvarača joj iz studentskih dana, Mitra, preko ekipe iz Vjesnikovih izdanja i Unina studentskog okružja (fatalna žena Andrea, sveznajući urednik Jozo Sokrat, enigmatični student dramaturgije Leo), do poznatih imena iz tadašnjeg kulturnog i estradnog života.

Neizostavna sastavnica serije je autentična glazba s početka osamdesetih pa će druženje s junacima Crno-bijelog svijeta biti obojano zvukovima Filma, Haustora, Idola, Aerodroma, Novih fosila te drugih sastava i solista onodobne rock i pop scene.

Crno-bijeli svijet počinje u petak, 7. listopada u 20:10 sati na HTV-u 1 i prikazivat će se petkom u istom terminu.

U glavnim ulogama: Filip Riđički (Kipo), Slavko Sobin (Žungul), Jelena Miholjević (Ksenija), Franjo Kuhar (Dominik), Sreten Mokrović (Jura), Anica Dobra (Jagoda), Karlo Maloča (Žac), Kaja Šišmanović (Una)

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala