Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dinastija se vraća u novom ruhu!
Najgledanija sapunica i pravi društveni fenomen 80-ih godina, "Dinastija", dobiva moderni reboot

"Dinastija" se vraća u novom ruhu!

 Jedan od najpopularnijih sapunica svih vremena ili barem 80-ih godina prošlog stoljeća, dugotrajna Dinastija, zablistat će u novom ruhu na malim ekranima.

Reboot, odnosno nova i moderna verzija "Dinastije", priprema se na televizijskoj mreži The CW, a scenarij za projekt je u pripremi. 

Grandiozna sapunica iz osamdesetih o bogatoj naftaškoj obitelji Carrington u Coloradu prikazivala se od 1981. do 1989., a 1991. snimljeno je ponovno okupljanje u obliku TV miniserije. Snimaljeno je 220 epizoda serije, kao i spin off serija Colbyjevi, a Zlatni Globus serija je odnijela 1994. godine. 

Josh Schwartz i Stephanie Savage, kreatori serije Tračerica, preuzeli su reboot u svoje ruke. Njima se pridružila i Sallie Patrick s kojima će raditi na scenariju za novu verziju serije. Povratak će zabilježiti i kreatori originalne serije, naime Esther i Richard Shapiro sudjelovat će u oživljavanju serije kao izvršni producenti. 

Radnja nove "Dinastije" zadržat će jako slični zaplet originala. Radnja prati zavadu između dvije vrlo bogate američke obitelji, Carringtonovih i Colbyjevih. Priča će biti ispričana prvenstveno iz perspektive dviju žena koje se nalaze u sukobu. Jedna od njih je kći milijaredera Blakea Carringtona, a druga je njena buduća maćeha Cristal, Latinoamerikanka koja ženidbom ulazi u elitnu i najmoćniju klasu SAD-a. 

U originalu naftnog magnata Blakea Carringtona je glumio John Forsythe, a ženu s kojom planira vjenčanje Linda Evans. Njegovu tvrdoglavu kćer Fallon koja zamjera drugoj supruzi oca glumila je Pamela Sue Martin. U ulozi prve supruge bila je nezaboravna Joan Collins.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala