Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kim Kardashian će producirati i glumiti u dokumentarnoj seriji o Elizabeth Taylor
„Bila je bez pardona svoja, borac. Dokaz da se možeš razvijati i imati različita poglavlja u svom životu“, kaže Kim

Kim Kardashian će producirati i glumiti u dokumentarnoj seriji o Elizabeth Taylor

Foto: YouTube

BBC Arts je od Oskarom nagrađene produkcijske kuće Passion Pictures naručio trodijelnu dokumentarnu seriju o legendarnoj Elizabeth Taylor za koju će jedna od izvršnih producentica biti Kim Kardashian te koja će u istoj i glumiti.

Navode se nikad prije otkrivene audio i televizijske snimke, zatim intervjui s raznim zvijezdama koji su Taylor osobno poznavali među kojima je Kardashian koja je napravila posljednji intervju s njom. „Elizabeth Taylor bila je bez pardona svoja, borac. Ona je dokaz da se možeš razvijati i imati različita poglavlja u svom životu čime je stvorila put svima nama ostalima“, iskrena je Kardashian.

Iz BBC-ja su otkrili da je radni naslov serije Elizabeth Taylor: Rebel Superstar te da će među sugovornicima biti njezina obitelj, prijatelji i kolege kao što su Joan Collins, Margaret O'Brien, Carole Bayer Sager, Anthony Fauci… Jedan od ciljeva serije jest da slave ovu superzvijezdu koja nije samo transformirala Hollywood, već slavu samu po sebi, kad je od dječje zvijezde postala najplaćenija glumica na svijetu.

Među opisom serije navedeno je još: „Predugo je priča o Elizabeth Taylor bila predstavljana kao sapunica. Osam brakova, dijamanti, ovisnosti. Ova serija dat će Elizabeth Taylor važnost kakvu zaslužuje u svim njezinim izdanjima: kao glumice, buntovnice, snažne poslovne žene i aktivistice – što će pomoći da saznamo kako je Taylor stvorila moderne slavne osobe.“

Serija Elizabeth Taylor: Rebel Superstar trenutno je u produkciji i nije poznat datum premijere.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala