Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Originalna ekipa Tračerice bi se ipak mogla naći u rebootu
Tvorci serije obratili su se glavnim glumcima originala i rado bi ih vidjeli u novoj verziji

Originalna ekipa "Tračerice" bi se ipak mogla naći u rebootu

Foto: YouTube

Niti dva tjedna nakon objave vijesti da se Tračerica vraća na male ekrane, ali s novom glumačkom postavom, ipak stiže vesela vijest za obožavatelje ove nekad planetarno popularne serije!

Jedan od tvoraca serije Josh Schwartz za The Wrap otkrio je kako je odluka o povratku u seriju isključivo na pet glavnih glumaca koje smo obožavali u originalu. Blake Lively (Serena), Leighton Meester (Blair), Penn Badgley (Dan), Chace Crawford (Nate) i Ed Westwick (Chuck) sami trebaju odlučiti žele li imati ikakve veze s novom verzijom serije.

"Kontaktirali smo originalnu glumačku ekipu i prije nego što smo se odlučili na reboot i rekli smo im da će nastavak serije biti neovisan o njima te da će biti riječ o novoj generaciji. No, kako smo voljeli raditi sa svima njima i svih šest sezona su bile važan dio naših života naravno da će nam biti drago ako se odluče pridružiti. Poštovat ćemo i ako smatraju da su prerasli uloge, ali voljeli bismo da se vrate", rekao je Schwartz.

Tračerica je snimljena prema seriji knjiga Cecily von Ziegesar, a emitirala se od 2007. do 2012. godine i jedna je od prvih originalnih serija za The CW. Radnja nastavka bit će smještena 8 godina nakon događaja iz originalne serije i pratit će novu ekipu u istom svijetu tako da svakako ima prostora za omiljenu i svima poznatu GG ekipu. Nastavak bi trebao imati 10 epizoda i emitirat će se na novoj HBO platformi HBO Max koja će biti pokrenuta u proljeće 2020. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala