Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Američka kriminalistička priča se vraća u 2. sezoni
Druga sezona "Američke kriminalističke priče" bavit će se tragedijom koju je prouzročio uragan Katrina

"Američka kriminalistička priča" se vraća u 2. sezoni

 Nakon nepredvidljivog uspjeha kojeg je ove godine doživjela nova serija Ryana Murphyja, Američka kriminalistička priča: Narod protiv O. J.-a Simpsona nastavlja s drugom sezonom. 

Koji će točno podnaslov serija nositi u novoj sezoni nije još poznato, ali će se prema uzoru na originalnu seriju Američka horor priča, koja je inspirirala stvaranje "Američke kriminalističke priče", svaka pojedina sezona baviti različitom temom. 

Iako se prva sezona pozabavila konkretnom kriminalističkom pričom i suđenjem O. J. Simpsonu, u drugoj sezoni tema će biti bitno opširnija. Radnja će se odvijati tijekom uragana Katrina, koji je tijekom kolovoza 2005. godine pogodio južnu obalu SAD-a i stvorio uvjete za jednu od najvećih humanitarnih tragedija u SAD-u. 

Producentica Nina Jacobson je ovaj naizgled neobičan izbor pojasnila Deadlineu: "Nekada smo počeli razgovarati o 'Američkim kriminalističkim pričama' kao događajima koji imaju prije i poslije - zločinima poslije kojih ništa više nije bilo isto. To su prekretnice. Kako smo uspoređivala O.J.-ja i Katrinu shvatili smo kako su oboje zločini u kojima je čitava Amerika dijelila dio krivnje."

Ova inovativna serija u sezoni o uraganu neće pratiti samo tragični dio, već im je u cilju razmotriti trenutke koji otkrivaju dublje društvene probleme i na primjeru Katrine prikazati kako američko društvo želi sebe vidjeti i kakvo ono uistinu jest. 

Prema običaju koji je Ryan Murphy već uspostavio na seriji "Američka horor priča", postoje velike nade kako će se većina glumaca prve sezone vratiti i u drugoj, ovaj puta u novim ulogama. Iako još uvijek nije nikakav casting službeno potvrđen, svoje zanimanje za drugu sezonu pokazali su i Sarah Paulson John Travolta

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala