Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Donald Glover i Maya Erskine su Mr. & Mrs. Smith u prvoj najavi serije
Donald Glover i Maya Erskine glume par ubojica u remakeu filma s Angelinom Jolie i Bradom Pittom

Donald Glover i Maya Erskine su "Mr. & Mrs. Smith" u prvoj najavi serije

Prvi teaser trailer za željno iščekivanu seriju Gospodin i gospođa Smith u prvom planu ima Donalda Glovera i Mayu Erskine. Danas je Prime Video objavio trailer koji nagovještava radnju nadolazeće serije i potvrđuje datum izlaska prilično rano u 2024.: 2. veljače.

Ako ste obožavatelj istoimenog originalnog filma iz 2005. s Bradom Pittom i Angelinom Jolie, bit će vam drago znati da su svi ključni elementi još uvijek tu. Otmjeno špijunsko okruženje, misije koje par vode diljem svijeta, njihova stalna zafrkancija i svađa, te njihove tjedne terapije - tijekom kojih razgovaraju o bračnim problemima, ali ne mogu otkriti da su tajni agenti.

Trailer također nudi kratki pogled na neke od gostujućih zvijezda serije, među kojima su Paul Dano, John Turturro, Parker Posey i Sarah Paulson. Posljednje, ali ne i najmanje važno, teaser također sugerira da će najveća borba ovog dvojca biti pomiriti svoje tajne identitete i njihov lažni brak te odlučiti koliko mogu otkriti jedno drugome. Dok se čini kako je njemu lakše dijeliti, ona poprilično oklijeva otvoriti se.

Za sada, sve što znamo iz serije Gospodin i gospođa Smith jest da će slijediti istu premisu filma, a to je da se glavni par predstavlja kao sretno oženjen tako da njihovi susjedi i svi drugi ne sumnjaju da su na misiji. Tek trebamo saznati hoće li ova prva sezona sadržavati nekoliko misija ili jednu sveobuhvatnu priču koja će se proširiti na sve epizode.

Gospodin i gospođa Smith prvotno su trebali uključiti Phoebe Waller-Bridge uz Donalda Glovera, ali je ona napustila projekt još 2021. zbog kreativnih razlika. Glumačku postavu također čine Michaela Coel, Wagner Moura, Alexander Skarsgård, Eiza González, Ron Perlman i Úrsula Corberó. Seriju je kreirao i napisao Glover zajedno s Francescom Sloane.

Prime Video seriju premijerno prikazuje 2. veljače 2024. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala