Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christopher Eccleston napustio 'Sigurnu kuću'
Britanska serija "Sigurna kuća" ostala bez zvijezde Christophera Ecclestona usred snimanja nove sezone

Christopher Eccleston napustio 'Sigurnu kuću'

 Christopher Eccleston više neće glumiti u drami Safe House (Sigurna kuća).

Britanska serija "Sigurna kuća" prošle godine je emitirala svoju prvu sezonu na ITV-u, a priliku su je imali gledati i naši gledatelji ovoga proljeća. Četverodijelna drama svoj je uspjeh kod gledatelja potvrdila i narudžbom nove, 2. sezone čija je produkcija netom započela. 

Ranije ove godine Christopher Eccleston, središnji lik i zvijezda showa, potvrdio je kako se svome liku u seriji vraća u 2. sezoni. Isto su potvrdili i njegovi kolege Marsha Thomason i Paterson Joseph

Međutim, čini se kako ne samo da je seriju napustio Christopher Eccleston, nego su isto učinili i Marsha Thomason i Paterson Joseph. Čitava glavna postava, kako izvještava Digital Spy, neće se pojaviti u novoj sezoni.

Snimanje je tako odgođeno, a nova sezona će započeti sa snimanjem kada se pripreme novi scenariji za potpuno nove likove i nakon izbora novih glumaca. Serija će također promijeniti i lokaciju snimanja i radnja će se odvijati na sasvim novom mjestu. Prva sezona se snimala u britanskom Lake Districtu, a u novoj sezoni će se navodno prebaciti u Wales. 

Razlozi odlaska čitave glavne postave nisu sasvim jasni, a iz ITV poručuju kako su primorani na promjenu glumaca zbog odgode snimanja. "Zbog okolnosti koje su prouzročile odgađanje snimanja, druga sezona serije će se snimati s novim glavnim likovima i u središtu će biti nova sigurna kuća", glasila je štura izjava glasnogovornika ITV-a.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala