Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jared Leto kao novi Lestat?
Redatelj remakea filma "Intervju s vampirom" želi da Leto preuzme ulogu Toma Cruisea iz originalnog filma

Jared Leto kao novi Lestat?

Foto: PR Photos

Mnogobrojni romani autorice Anne Rice su omiljena literatura za obožavatelje horora i fantastike, a posebno mjesto ima literarni serijal Vampirske kronike koje su nas uvele u svijet zagonetnih besmrtnih likova i svima omiljenog vampira Lestata.

Vampirske kronike su očaravajući svijet, bogat povijesnim događajima i obiljem kulture. Prethodni pokušaji filmskih adaptacija djela Anne Rice obožavatelji su prihvatili dosta različito. Prva relativno vjerna adaptacija, koju su obožavatelji prihvatili, bio je film Intervju s vampirom 1994. godine u kojem je Tom Cruise bio Lestat, a Brad Pitt i Kirsten Dunst su se našli u ulogama Louisa i Claudie. Osam godina kasnije stigla je manje prihvaćena Kraljica prokletih, u kojem je uloga Lestata pripala Stuartu Townsendu.

Universal Pictures i Imagine Entertainment preuzeli su prava za Vampirske kronike još 2014. godine i od onda smo saznali jedino da će scenarist i redatelj Josh Boone napraviti scenarij i režirati remake prve knjige iz serijala.

Glavno pitanje koje se postavilo jest: tko će glumiti Lestata? On je jedan od najočaravajućih i najkarizmatičnijih vampira u serijalu i odabir pravog glumca ključan je za uspjeh novih filmova. Iako neslužbeno redatelj Boone na svom je Twitteru otkrio koga bi rado vidio u toj ulozi. Prije nekoliko dana je objavio tweet u kojem je Jared Leto i komentar: "Lestat - može biti samo jedan #JaredLeto."

Za sada nije poznato radi li se samo o Booneovim željama ili su već neki pregovori u tijeku. Za sada nema nikakvih detalja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala