Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona Zajedništva bit će i posljednja
HBO otkazao humorističnu seriju braće Marka i Jayja Duplassa, "Zajedništvo"

Druga sezona "Zajedništva" bit će i posljednja

 Zajedništvo (Togetherness), humoristična serija HBO-a, neće dobiti 3. sezonu. Nakon samo 5 epizoda druge sezone odlučeno je kako se daljnje sezone neće snimati. Serija je imala podršku kritičara, koji su je svi pozitivno ocijenili, no kvaliteta se nije odrazila i na gledanost.

Stoga će finale 2. sezone, koje će se na HBO-u emitirati 10. travnja, biti i službeni završetak serije. 

Seriju su osmislili braća Mark i Jay Duplass, redateljsko-scenaristički duo, čija suradnja s HBO-om ovim neće biti zaustavljena. 

"Iako smo odlučili ne nastaviti s novom sezonom Zajedništva, radujemo se kontinuiranoj kreativnoj suradnji koju vidimo u budućnosti s talentiranim Markom i Jayom Duplassom." , kazao je HBO u izjavi za Deadline. 

Mark Duplass je na Twitteru iskazao svoje žaljenje, ali i zahvalnost gledateljima naslovivši ih s nevjerojatni obožavatelji. 

"Iako osjećamo tugu koja dolazi s ovakvim vijestima, glavnina naše reakcije dolazi u obliku neizmjerne zahvalnosti što imamo vas. Milijun vas je pratilo osobni, specifičan show o tankoćutnim ljudima i njihovim osjetljivim osjećajima koje osjećaju tako osjetljivo. U vrijeme kada ima toliko odličnih opcija na televiziji, ne uzimamo vas olako i zauvijek ćemo biti zahvalni na vašim nježnim riječima i potpori. Volimo vas puno i vraćamo se uskoro!", svojim obožavateljima su poručili Mark i Jay, te Steve Zissis koji je surađivao kao pisac scenarija na seriji. 

Za one koji nisu popratili seriju, Togetherness ozbiljno propitkuje moderne romantične veze, brak i obitelj. Nizom nesretnih okolnosti dva para, koja se nalaze u središtu radnje, dijele svoj život pod istim krovom. Bračni par Brett i Michelle pokušavaju ponovno oživiti svoj brak i dodati mu dašak svježine usprkos stresu i djeci. No, kada u svoj dom prime Alexa i Tinu stvari postanu komičnije, ali i teže. Pokušavajući održati dobre odnose sa svima, četvero se glavnih likova istovremeno trudi pronaći i slijediti svoje snove.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala