Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kiefer Sutherland u prvom traileru za The Caine Mutiny Court-Martial
U posljednjem filmu Williama Friedkina glume i Jason Clarke i Lance Reddick

Kiefer Sutherland u prvom traileru za "The Caine Mutiny Court-Martial"

Ovog kolovoza svijet filma bio je slomljen kada je saznao da je preminuo slavni redatelj William Friedkin. Međutim, ostalo je još jedno njegovo posljednje djelo. Danas je objavljen trailer za Friedkinov posljednji film The Caine Mutiny Court-Martial.

The Caine Mutiny Court-Martial temelji se na istoimenom romanu Hermana Wouka koji je osvojio Pulitzerovu nagradu. Prati priču o mornaričkom časniku kojem se sudi za pobunu nakon što je svjedočio kako se njegov kapetan uznemirio i ugrozio živote svoje posade. Film prikazuje zvjezdanu postavu koju čine Kiefer Sutherland, Jason Clarke, Jake Lacy, Monica Raymund, Lewis Pullman, Jay Duplass, Tom Riley i Lance Reddick.

Trailer točno pokazuje zašto je Friedkin bio toliko omiljen kao redatelj, uspio je scene ljudi koji sjede u sudnici učiniti uvjerljivima. Trailer počinje kratkim monologom Sutherlandovog kapetana Queega o tome kako je on bio predmet pobune. Najava zatim skače između iskaza optuženika i svjedoka. Svi pokušavaju objasniti zašto su učinili to što su učinili, budući da dokazi pokazuju da su krivi. Napetost u traileru raste prije nego što završi retkom "Nije li očito da jedan od vas ne govori istinu?"

Friedkin je vjerojatno najpoznatiji po režiji jednog od najutjecajnijih filmova u žanru horora, Egzorcista. Također je režirao Francusku vezu, koja je osvojila pet Oscara, uključujući onu za najboljeg redatelja. Njegova druga djela uključuju filmove Killer Joe, To Live and Die in L.A., i The Boys in the Band.

The Caine Mutiny Court-Martial bit će dostupan publici za gledanje na Paramount+ usluzi 6. listopada.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala