Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ambiciozna Emily Blunt želi bolji život za sebe i svoje dijete u krimi drami Pain Hustlers
Priča prema istinitim događajima dobila je novi trailer i poster, a uskoro stiže u odabrana kina i na Netflix

Ambiciozna Emily Blunt želi bolji život za sebe i svoje dijete u krimi drami "Pain Hustlers"

Foto: YouTube

Emily Blunt otkriva mračnu stranu farmaceutske industrije u novom igranom filmu.

Prije mjesec dana stigao je prvi teaser trailer za kriminalističku dramu Pain Hustlers, a jučer je objavljen i prvi službeni trailer te novi poster za ovaj film napravljen prema istinitoj priči čija je (slična) tematika obrađena u nekoliko dokumentaraca dosad.

Emily Blunt, Chris Evans, Catherine O’Hara i Andy Garcia u glavnim su ulogama u priči o ambiciji jedne majke koja će biti dovedena u pitanje kad shvati da je to sve zapravo jedna velika kriminalna prijevara i iznuđivačka shema. U središtu priče je Liza (Blunt) koja želi bolji život za sebe i svoju kćer pa prihvati posao farmaceutske predstavnice za fentanil koji joj nudi Pete (Evans) u skoro pa propalom start-upu u kojem će Lizin šarm, ambicija i odvažnost nju samu lansirati do neviđenih visina, ali i tvrtku u središte kriminalne urote s ozbiljnim posljedicama.

Film je režirao David Yates koji je najpoznatiji po serijalu o Harryju Potteru i Čudesnim zvijerima, a scenarij je napravio Wells Tower prema članku Evana Hughesa objavljenom 2018. u New York Timesu te kasnije knjizi Pain Hustlers: Crime and Punishment at an Opioid Startup. Uz navedenu četvorku, u ostalim ulogama su Chloe Coleman, Jay Duplass, Brian d’Arcy James, Amit Shah, Aubrey Dollar i Willie Raysor.

Pain Hustlers u odabrana kina stiže 20. listopada, a na Netflix već tjedan kasnije, 27. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala