Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Big Brother došao do finala: Tko će biti pobjednik?
Danas će u live emisiji show napustiti jedan dio stanara dok će u subotu biti proglašen pobjednik.

Big Brother došao do finala: Tko će biti pobjednik?

Foto: RTL

Nakon nikad uzbudljivijih 100 dana dolazimo do finala showa u kojem se sedmero preostalih kandidata: Ervin, Barbara, Tina, Zorica, Goran, Darko te Mika i Giba bore za glavnu novčanu nagradu, koja ukoliko izvrše ovotjedni zadatak, može iznositi početno određenih 100 tisuća eura.

U live emisiji koja počinje danas u 21 sat na RTL-u, show će napustiti jedan dio stanara dok će u subotu biti proglašen pobjednik. Superfinaliste kao i onog stanara koji će na kraju slaviti pobjedu odlučit će gledatelji iz pet zemalja: Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije te Bosne i Hercegovine. 
 
 
Dok za ovu sezonu možemo reći da je bila izuzetno dinamična, obilježena emocijama te da je definitivno imala najveći broj romantičnih (nekih više, nekih manje uspješnih) ljubavi, ono što ne možemo niti naslutiti jest tko će biti pobjednik jer za razliku od nekih ranijih sezona u ovoj definitivno nema jasnog favorita. 
 
Hoće li to biti Ervin, 24-godišnji Sarajlija čiji je boravak u Kući obilježila ljubav prema Barbari dok se pod plahtama zabavljao sa Steffani? Ervin se pokazao kao stanar koji je u širokom luku izbjegavao svađe, na sve uvrede je odgovarao smireno i pazio da nikoga ne povrijedi.  
 
S druge strane Barbara se pokazala kao stanarka koja je upadala u svađe, ali je uvijek lukavo iz njih izlazila i uglavnom je ispadala žrtva.
 
 
Tinin boravak u Kući je osim svađanja s Goranom obilježila povuci-potegni romansa s Darkom. Iskre između njih dvoje su se pojavile gotovo odmah nakon ulaska u Kuću,  ali se dalje od iskri nisu maknuli. 
 
Darkov boravak u Big Brother kući se može opisati u dvije riječi – Tina i šutnja. Naime, Makedonac nije previše pričao, pokazao se kao izuzetno smiren i taktičan te prije svega zaljubljen. Pred sam kraj su mu stanari počeli zamjerati da je licemjeran jer nikome nije rekao što zbilja misli, ali kako god bilo ipak su ukućani pokazali da ga vole jer je nominaciju zaradio tek u zadnjem tjednu, a tada su gledatelji odlučili da ostaje u Kući. 
 
 
Mika i Giba su braća blizanci Vasić i ako po ničemu, sezonu su obilježili, baš kao i njihovi roditelji, po nemogućnosti pamćenja tuđih imena i slaganju izuzetno simpatičnih rečenica u potpuno krivim padežima. 
 
S druge strane Zorica, majka svih jarića, posvađala se sa svim stanarima. Neki su joj, poput Gorana, bili stalna meta, a u afektu je izgovorila sve i svašta. Osim svađa, Zoričin boravak u Kući su obilježile i suze te vapaji da želi van. No nije izašla vani čak ni u onim tjednima kada je bila nominirana.  A bila je nominirana devet puta i svaki put su je gledatelji odlučili zadržati unutar zidova Kuće na Košutnjaku.  
 
 
Zasigurno najomraženiji stanar ovogodišnjeg Big Brothera, barem od strane ostalih stanara, jest Goran. Pomalo je nejasno što je to Gogo napravio da ga ukućani toliko ne vole, ali dok ga god publika izvan Kuće spašava kad je nominiran, on nema razloga za brigu. Dok su Gorana neki poput Zorice, Barbare i Tine stavili na listu na odstrel, neki su ga poput Vesne gotovo fanatično voljeli.
 
Nakon 100 dana vrijeme je da se stanari vrate svom svakodnevnom životu u kojem će sada imati jedno posebno iskustvo i popularnost o kojoj, unutar zidova Kuće, ni ne sanjaju. 
A tko će biti najpopularniji stanar saznat ćemo u petak i subotu u velikom finalu spektakularne sezone. Očekuje nas vidjeti kako će na glasove gledatelja utjecati sve što su saznali u Big Brother tjednu istine u kojemu su kandidati otkrili što im se mota po glavama, ali i itekako osobne stvari o sebi. 
 
Live emisije oba dana počinju u 21 sat, a s pozornice će publiku kao i prethodnih 14 emisija pozdraviti Antonija Blaće i Sky Wikluh.
 
GLEDAĆETE VEČERAS U PREGLEDU DANA:

GLEDAĆETE VEČERAS U PREGLEDU DANA:

Posted by Veliki Brat on Thursday, 10 December 2015
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala