Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže nova domaća humorna serija San snova
Od 28.8. u udarnom terminu od 20:15 sati na RTL-u

Stiže nova domaća humorna serija "San snova"

Foto: RTL

Gledatelje RTL-a od ponedjeljka, 28. kolovoza u 20:15 sati očekuje prava televizijska poslastica prepuna humora, drame i zavrzlama, u priči o ljubavi, obitelji, strasti, nekretninama, ali i o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – nogometu. Nova domaća serija San snova, osim na RTL-u, bit će dostupna i na novoj streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Nova je RTL-ova serija okupila iznimnu glumačku ekipu sastavljenu od nekih od najvećih glumačkih legendi s ovih prostora iza kojih su deseci televizijskih uloga, ali i od mladih, perspektivnih hrvatskih glumaca kojima je ovo prvi veći televizijski angažman, no gledatelje će, nesumnjivo, baš svi oduševiti svojim talentom i izvedbama.

Čitava ideja, tematika, okosnice, a na kraju i finalni proizvod proizašli su iz pera dugogodišnjih uigranih suradnika, autora serije – scenarista Vlade Bulića i Mirne Miličić te redatelja Gorana Rukavine. Dinamičan, pitak i humorističan scenarij prožet hrvatskom svakodnevicom i situacijama, bilo obiteljskim, poslovnim ili ljubavnim, ponovno je bila misao vodilja scenarista i redatelja koji naglašavaju kako je ovo serija u kojoj će svaka generacija pronaći nešto s čime će se moći poistovjetiti.

Kako će glumci uistinu oživjeti svoje likove i kako će njihove zavrzlame i sudbine gledatelje zabavljati i prikovati za ekrane, gledatelji će doznati u novoj dramskoj seriji San snova već od sutra, ponedjeljka, 28. kolovoza od 20:15 sati na RTL-u te na novoj streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala