Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spektakularni Glory 26: Dvije borbe za naslov i turnir u pero kategoriji!
Petak navečer 4. prosinca od 22 sata vrijeme provedite uz Fight Channel PPV

Spektakularni Glory 26: Dvije borbe za naslov i turnir u pero kategoriji!


Za posljednji događaj u u 2015. najjača svjetska kick boks organizacija pripremila je uistinu spektakularan program. Na Glory 26 događaju, koji će se održati 4. prosinca u Amsterdamu, vidjet ćemo dvije borbe za naslov prvaka te turnir četvorice u pero kategoriji.

Vrhunski borilački događaj priređuje Glory 4. prosinca. Amsterdam će biti mjesto na kojem će se odlučivati o prvacima u teškoj i velter kategoriji, a saznat ćemo i novog izazivača u pero kategoriji.

Aktualni prvak u velter kategoriji Nieky Holzken (87-11, 46 KO) branit će naslov protiv Murthela Groenharta (58-18-3, 33 KO). Ovaj se dvojac već jednom međusobno borio i to prije pet godina. Bilo je to također u Amsterdamu, a do pobjede je na kraju došao Holzken nakon dodatne četvrte runde. Bilo je predviđeno da se revanš dogodi na Glory 19 događaju, ali meč je otpao zbog ozljede Groenharta. No, Groenhart je na Gloryju 25 u Milanu na turniru izazivača svladao Nicolu Galla i Kharima Ghajjija te je izborio priliku da se ponovno sretne s Holzkenom koji za poraz ne zna posljednji osam mečeva. Holzken je posljednji put kao gubitnik ring napustio u rujnu 2012. kad je od njega bolji bio L'houcine Ouzgni.

Naslov prvaka u teškoj kategoriji branit će Rico Verhoeven (46-10, 11 KO) kojem će se suprotstaviti Benjamin Adegbuyi  (22-3, 14 KOs). Drugu priliku da se bori za pojas najboljeg teškaša Adegbuyi je izborio na turniru izazivača u Denveru gdje je održan Glory 24. U polufinalu je bio uspješniji od našeg Mladena Brestovca, a nakon toga i od Jahfarra Wilnisa. U njihovom prvom međusobnom obračunu, na Gloryju 22 u Lilleu, Verhoeven je slavio jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi. Aktualnom prvaku ovo će biti treća obrana naslov kojeg je osvojio prošle godine kad je svladao Daniela Ghitu.

Atraktivan program na Gloryju 26 u Amsterdamu upotpunit će i turnir izazivača u pero kategoriji. U polufinalnim mečevima vidjet ćemo obračune Mosab Amrani vs. Chin-bin Lim te Shane Oblonsky vs. Maykol Yurk.

Amrani (53-10-4, 16 KO) prvi je na ljestvici izazivača i svakako glavni favorit turnira četvorice, ali u polufinalu ga čeka južnokorejski veteran Chin-Bin Lim (69-17, 40 KO). No, treba imati na umu da je Amrani izgubio u posljednja dva meča, ali i da posljednju pobjedu ima upravo nad suparnikom u polufinalu amsterdamskog turnira. Ovo će zapravo biti njihov treći međusobni susret, a u prethodna dva svaki je od boraca ostvario po pobjedu. U drugom polufinalu Shane Oblonsky (10-4, 3 KO) će se boriti protiv debitanta na Glory događajima, Brazilaca Maykola Yurka (7-3).

Pobjednik ovog turnira borit će se protiv aktualnog Glory prvaka Serhiya Adamchuka.

U svakom slučaju popis borbi dovoljan je razlog da u petak navečer 4. prosinca od 22 sata vrijeme provedete uz Fight Channel PPV.

Glory 26: Amsterdam

Rico Verhoeven (c) vs. Benjamin Adegbuyi
(borba za naslov u teškoj kategoriji)

Nieky Holzken (c) vs. Murthel Groenhart
(borba za naslov u velter kategoriji)

Polufinala turnir u pero kategoriji:

Mosab Amrani vs. Lim Chi-bin

Shane Oblonsky vs. Maykol Yurk

 Fightsite.hr 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala