Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čarolija ponovno na malim ekranima
Jedna od najpoznatijih talijanskih serija koja je osvojila Hrvatsku će se reprizirati u prijepodnevnom terminu od prve sezone

"Čarolija" ponovno na malim ekranima

Ljubavne zavrzlame liječnika i ostalog osoblja iz klinike Life se vraćaju na HTV2.

Poznata talijanska serija Čarolija je osvojila hrvatske gledatelje prije 15-ak godina, a od 30. rujna u jutarnjem terminu oko 11 sati se možete prisjetiti ove nekad vrlo popularne serije. Radnja je smještena u kliniku Life u Rimu gdje pratimo ljubavne probleme liječnika, medicinskog osoblja i odvjetnika koji tamo rade.

Glavna junakinja serije je liječnica Barbara Nardi (Agnese Nano) i njezin nesretni brak s odvjetnikom Robertom Ansaldijem ( Giovanni Guidelli), zabranjena ljubav između nje i njemačkog poslovnjaka Thomasa Bergera (Paola Vanni Corbellini) i ostali događaji vezani uz njezinu obitelj. Čarolija je poznata i po tome što su u svakoj sezoni glavni likovi drugačiji, odnosno svaki put pratimo neku novu ljubavnu priču.

Kreatorica serije je Maria Venturi koji je ostala raditi na njoj kao scenaristica sve do sedme sezone kad je gledanost počela padati. Od sedme sezone nadalje serija je postala poznata kao "neka nova Čarolija".

Osma sezona je bila posljednja koja je išla u prime time-u na talijanskoj televiziji. Nakon nje su snimljene još dvije sezone koje su išle u podnevnom terminu i trajanje je bilo smanjeno sa 110 na 25 minuta. Ukupno je snimljeno 587 epizoda (187 u prvih osam sezona, čak 400 u devetoj i desetoj sezoni).

Čarolija s repriziranjem kreće sutra, 30. rujna u 10:45 sati (HTV2) i prikazivat će se svaki dan od ponedjeljka do petka malo prije 11 sati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala