Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lucy Lawless protiv Brucea Campbella
Otkrijte koga glumi Lucy Lawless u novoj seriji "Ash vs. Evil Dead" i kakav će imati odnos s glavnim likom

Lucy Lawless protiv Brucea Campbella

 Lucy Lawless i Bruce Campbell će ponovni susret na malim ekranima imati u horor seriji Ash vs. Evil Dead, izdanku franšize filmova Zla smrt koju predvodi Campbell u glavnoj ulozi. Ovaj par imali ste priliku vidjeti u drugoj dugotrajnoj seriji, koja je razvila isto tako kultno sljedbeništvo i koju je predvodila Lucy Lawless u glavnoj ulozi, a to je Xena: Princeza ratnica

Dok je Bruce Campbell glumio u sporednoj ulozi kralja lopova u "Xeni" ovaj nastavak suradnje između kultne glumice i glumca dovodi Lucy Lawless kao sporednog, ali važnog lika za Asha u novoj seriji. 

Lucy Lawless smo u prvom traileru serije mogli vidjeti na samo nekoliko sekunda pa iako se još jednom pojavljuje u ulozi vrhunskog borca, o njenoj ulozi nismo puno saznali. Sada je objavljena i fotografija sa seta koja je usmjerena samo na lik Lucy Lawless, a možete ju pogledati niže.

Lawless će u seriji odglumiti ulogu Ruby Knowby, čije ime možda možete prepoznati iz izvornog filma "Zla smrt". Ona je naime rođakinja Dr. Knowbyja koji je u prvom filmu otkrio Knjigu mrtvih i čitajući iz nje oslobodio mrtve.

U seriji Ruby proganja Asha kojeg smatra krivcem za sve nevolje. Njezin cilj je dočepati se omiljenog nam skladištara Asha prije nego što on, prema njenom mišljenju, probudi još mrtvih. 

Očigledno će se publici omiljeni glumci naći na suprotnim stranama, a kako oboje imaju zavidne fizičke mogućnosti i borilačke vještine možemo se radovati nadolazećem sukobu. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala