Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigli službeni trailer i poster za Evil Dead Rise
Nakon kratkog teasera predstavljene su Green Band i Red Band najave, a film u kina stiže u travnju

Stigli službeni trailer i poster za "Evil Dead Rise"

Foto: YouTube

Nakon vrlo kratkog teasera za Evil Dead Rise, koji je poslužio uglavnom kao najava za prvi službeni trailer te kao potvrda datuma premijere u kinima, Warner Bros. Pictures objavio je prve službene najave koja su pune nasilja, prijetnji i pokolja.

Peti film u Evil Dead franšizi stiže već ovog travnja u kina, a o čemu se radi možete vidjeti iz prvih najava. Naime, Warner Bros. Discovery objavio je jučer dva različita trailera: jedan takozvani red band trailer uz natpis Evil Comes Home koji se fokusira na prijetnje i pokolj (možete ga pogledati na kraju članka). Takozvani green band teaser dolazi s podnaslovom Witness the Rise of the Mother of All Evil i njegov je fokus na samu radnju te na različite šokove i prijetnje koje ćemo vidjeti u filmu. Green band teaser pogledajte u nastavku:

Prema otprije poznatom opisu radnje, peti film bavi se Beth (Lily Sullivan) koja posjećuje svoju stariju sestru Ellie (Alyssa Sutherland) koja sama odgaja troje djece u malom stanu u Los Angelesu. Njihovo ponovno okupljanje prekinut će otkriće tajanstvene knjige duboko u unutrašnjosti Elliene zgrade koja će omogućiti buđenje zastrašujućih demona i natjerati Beth u bitku za preživljavanje dok je suočena s najstrašnijom verzijom majčinstva koju si itko može zamisliti.

Najnoviji film Evil Dead Rise nije direktni nastavak Raimijevih filmova s Bruceom Campbellom u glavnoj ulozi koja je dobila i svoj televizijski nastavak Ash protiv zlih mrtvaca, niti nastavak remakea Evil Dead Fedea Álvareza. Peti film nastavak je početnih planova za franšizu koji se većinom nisu ostvarili te koji su trebali dovesti do crossovera s Vojskom tame.

Evil Dead Rise u kinima očekujemo već 21. travnja. Režiju i scenarij potpisuje Lee Cronin, a u ostalim ulogama su Gabrielle Echols, Morgan Davies, Nell Fisher i Mia Challis. Objavljen je i službeni poster koji možete pogledati na ovoj poveznici.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala