Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bruce Campbell vodi nas u budućnost kako bi nas vratio u prošlost
Serija "Discontinued" stiže na kanal Maximum Effort Ryana Reynoldsa, predstavljen trailer

Bruce Campbell vodi nas u budućnost kako bi nas vratio u prošlost

Kanal Maximum Effort predstavio je prvi pogled na svoju nadolazeću seriju Discontinued. Bruce Campbell pripovijeda o seriji koja će komentirati današnje stanje čovječanstva kroz bliži pogled na  proizvode, emisije i ustanove koji više ne postoje. Kako bismo dočarali kaos i ludilo koje će uslijediti, predstavljen je novi trailer i, iako je smiješan, tjera vas na razmišljanje.

U traileru Campbell "prenosi iz 2037." iz bunkera, a otkriva nam se distopijski krajolik sa srušenim zgradama i tmurnim nebom gdje su "zavladali najmračniji impulsi čovječanstva".

Zatim vidimo "discontinued" kao logotip sličan raznim poznatim markama iz prošlosti jer Campbell postavlja temu serije kao "TV emisiju iz budućnosti" koja će vas podsjetiti da "njegujete prošlost" ponovnim otkrivanjem stvari koje su bile, pa... ukinute. Sve u svemu, trailer daje zabavan i svjež ton, koji se čini gotovo kao lažni dokumentarni film. Međutim, ako obratimo pozornost na Campbellove riječi, one sadrže ozbiljno upozorenje o budućnosti – dajući joj savršenu ravnotežu.

Serija će publiku povesti na putovanje kroz prošlost s fenomenima, proizvodima i projektima koji su nekad bili relevantni, ali su u međuvremenu ukinuti! Cilj mu je ispitati nekoć velike brendove poput Blackberryja i Blockbustera zajedno s njihovim utjecajem na pop kulturu.

Seriju je napravio Maximum Effort Ryana Reynoldsa u suradnji s Fubom. Režirao ju Brian Volk-Weiss, koji je i izvršni producent. Discontinued će biti dostupan na nekoliko platformi, uključujući Fubo, Amazon Freevee, LG Channels, Plex, Sling Freestream, Tubi, VIDAA, VIZIO Watchfree+ i Xumo Play, a s prva epizoda trebala bi biti dostupna već danas.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala