Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 19.7.
Večeras smo za vas odabrali nove nastavke serija te nekoliko izvanrednih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 19.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju 19.7.

SERIJE / EMISIJE

Naše malo misto, HTV 1 u 20h
Što se zbivalo s mještanima našeg malog mista i njegovim glavnim junacima za vrijeme Drugog svjetskog rata, koji je stigao i u naše krajeve, saznat ćemo u ovoj epizodi - jedinoj koja je posvećena ratnim zbivanjima. Većina ih je otišla u partizane. Tamo su Roko i Anđa Vlajina, a naravno i Brico i Postolar, koji su komandant i komesar. Ostali im pomažu u ilegalnom radu. Spretni Roko veza je između onih u brdima i u mjestu. Uskoro im se pridružuje i dotur Luiđi koji liječi ranjenike, a pomaže im i Anđa kao priučena bolničarka. Nakon kapitulacije Italije gotovo svi oni koji nisu u partizanima odlaze u zbjeg u El Shat. Nijemci pale selo, ali uskoro stiže oslobođenje i malomještani se natječu u tome tko je više dao za narodnooslobodilačku borbu.

Lud, zbunjen, normalan, 64.-65. epizoda, Nova TV u 20:05h
Enes Hadžiethemćumurović se našao pred teškim problemom, u javnost je procurila vijest da on, mada se već godinama bavi odvjetničkim poslom, uopće nema položen pravosudni ispit. Potrebno mu je 10 000 maraka kako bi se u odvjetničkoj komori registrirao kao odvjetnik i taj će novac uz pomoć Izeta (Mustafa Nadarević) pokušati 'izmusti' od naivnih sustanara. Stjepan (Saša Petrović) se nenadano dočepao veće svote novca i pokušat će od Marije (Tanja Šojić) otkupiti svoju nekadašnju kavanu. U njegovom naumu mu pomaže Samir. U novootvorenoj osiguravajućoj kući Izet (Mustafa Nadarević) uplaćuje dodatno zdravstveno osiguranje. Ubrzo će se on i doktor Điđimilović (Vanja Drach) uvjeriti kako to nije bio baš najpametniji način da se uloži novac. Stjepanov (Saša Petrović) plaćenik Samir (Emir Hadžihafizbegović) i dalje pokušava ugroziti rad San Rema. U tu svrhu nabavlja karaoke uređaj i nudi se Mariji kao organizator glazbene večeri. Novčana nagrada za pobjednika je primamljiva te se za pjevanje prijavljuju i dva nama poznata karaktera: Izet (Mustafa Nadarević) i Čombe (Miraj Grbić). Prevara s kojom Izet pokušava odnijeti pobjedu biva razotkrivena te on u bijegu napušta kavanu.

Osumnjičeni, HTV 2 u 22:45h
U dvorištu jedne kuće u afrokaripskoj četvrti nađeno je truplo. Viša inspektorica Tennison istrazi mora pristupiti veoma oprezno kako ne bi raspirila rasnu netrpeljivost koja je zavladala nakon zločina. Jane Tennison i njezin tim na tragu su osumnjičenog, Davida Harveyja, no on završi u bolnici u kritičnom stanju. Druga sezona također se zbiva u policijskoj postaji Southampton Row, a ekipi se priključuje narednik Bob Oswalde, ambiciozni crnoputi policajac. Istraga će razotkriti vrlo složen splet događaja i inspektorica Tennison morat će upotrijebiti svu svoju domišljatost, hrabrost i suosjećajnost. Ponovno će se suočiti s neodobravanjem kolega, a imat će problema s usklađivanjem svog privatog i profesionalnog života.

FILMOVI

Zakon ljubavi, Doma TV u 20h
Kada se Kelly i Michael odluče vjenčati, prvotna ideja im je nekonvencionalno vjenčanje bez tradicionalnog blještavila i velikog slavlja. Međutim, kada ih njihovi prijatelji i Kellyna majka upoznaju s pravilima zaruka, intimno vjenčanje postaje ogromna produkcija!

Dan nezavisnosti, RTL u 20h
Ovdje izvanzemaljci u nebrojenim svemirskim brodovima stižu niotkuda i skupljaju se nad najvećim svjetskim gradovima stvarajući globalnu paniku. I to opravdanu jer zločesti posjetitelji pomoću zraka smrti sravne New York, Washington i Los Angeles sa zemljom. Šačica hrabrih Amerikanaca, uključujući "klintonolikog" predsjednika, pilota borbenog aviona i kompjuterskog freaka, zvanog David, pokušavaju smisliti strategiju protiv osvajača.
Četvrtog srpnja njihov riskantni plan stupa na snagu i nekolicina borbenih pilota (uključujući i predsjednika) kreće u napad na svemirske brodove. Ipak, njihov uspjeh i sudbina svijeta ovise o Davidu koji pokušava razoružati matični brod.

Nacionalna sigurnost, Nova TV u 21:15h
Earl Montgomery (Martin Lawrence) je drzak policajac, koji bi sjajno radio svoj posao da se toliko ne pravi važan. Zbog svoga ponašanja izbačen je s policijske akademije pa mora prihvatiti posao nižeg ranga, čuvara u skladištu. Tamo mu glavni radni kolega postaje uštogljeni policajac Hank Raffery (Steve Zahn), koji je zbog Earla ostao bez značke i završio u zatvoru.
Earl na svom novom poslu otkriva krijumčarsku operaciju na čijem je čelu Nash (Eric Roberts). Osim toga, čini se da je netko iz policije Nashov pomagač. Earl i Hank se tako nađu u nemilosti kriminalaca, a njihov ne baš pretjerano prisan odnos dodatno im otežava situaciju.

A sad nešto potpuno drukčije, HTV 3 u 23:40h
Pod redateljskom palicom Iana MacNaughtona, u glavnim su ulogama John Cleese, Graham Chapman, Michael Palin, Eric Idle, Terry Jones i Terry Gilliam koji nas vode kroz poznate i urnebesne pajtonovske skečeve. Tu su trgovine kućnim ljubimcima, uredi bračnih savjetnika, čudne ulice Londona, idioti iz viših slojeva, stare dame na motorima, borbe s mljekarima, pljačkaši banaka, ludi manijaci, prljave vilice i ubojite šale.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala