Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 6.6.
Izdvojili smo serije "Lud, zbunjen, normalan", "Igra prijestolja" i "Zavičaj" uz šest odličnih filmova - za svakog ponešto!

TV Preporuke dana – Subota 6.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu, 6.6.

SERIJE

Lud, zbunjen, normalan, 7. sezona, epizoda18/24, Nova TV u 20 sati
Faruk ponovo ima problema sa poreznom inspekcijom pa je prisiljen rasprodati tehniku iz produkcije kako bi platio porez. Neobičan kupac će se javiti na oglas i taj susret će završiti krajnje nepovoljno za Faruka.

Igra prijestolja, 3. sezona, epizoda 8/10, HTV1 u 22:20 sati
Daenerys želi sklopiti neobične saveznike za ustanak protiv Yunkaija. Stannis pušta Davosa iz tamnice, Sansa i Tyrion se ožene, a Sam i Gilly dožive napad s neobičnim završetkom.

Zavičaj, 2. sezona, epizoda 4/6, HTV2 u 23:20 sati
Agnes se udaje za Gilberta, konzervativci se vraćaju na vlast, a Edmund opet osvaja svoje mjesto i priprema se za brak s Harriet što nimalo ne veseli lady Allingham.

FILMOVI

Legenda o vitezu, HTV1 u 20 sati
Posve neopterećena povijesnim činjenicama, Legenda o vitezu Briana Helgelanda sjajna je razbibriga, film koji ponajprije želi ugoditi gledateljima koji uzvraćaju kompliment hvaleći ga, i na taj način stvarajući mu reputaciju komedije koja se mora pogledati. Uživjeti se u film doista nije bilo teško jer čak i moderne glazbene podloge (Queen, Eric Clapton, Thin Lizzy…) smještene u dvadeseto stoljeće funkcioniraju zabavno!

Sammy na putu oko svijeta, RTL u 20:05 sati
Na velikom putovanju kroz oceane kojeg prolaze sve morske kornjače prije nego li se vrate na plažu na kojoj su se izlegle, Sammy upada u razne nevolje kako bi ponovno pronašao Shelly, ljubav njegovog života. Bori se s piranama, susreće se s ljudima, bježi od orla ribara i traži tajni prolaz...

Harry Potter i darovi smrti 1. dio, Nova TV u 20:45 sati
Harry Potter i darovi smrti sedma je i posljednja avantura mladog čarobnjaka koja će biti ispričana kroz dva cjelovečernja filma te koja donosi knačni sukob između dviju legendi čarobnjačkog svijeta, Harryja Pottera i Voldemorta.

Najgora noć u životu, RTL u 21:50 sati
Snalažljiva novinarka doživi avanturu za jednu noć s naočitim neznancem te zaglavi idućeg jutra u centru Los Angelesa bez telefona, auta, osobne i novca – samo osam sati prije najvažnijeg razgovora za posao u svojoj karijeri…

Moramo razgovarati o Kevinu, HTV3 u 22:10 sati
Potresna drama donosi priču o osjećaju sramote, krivnje i tuge jedne majke čiji je sin počinio djelo koje je šokiralo čitavo društvo u kojem žive.

Gospodar rata, HTV1 u 23:40 sati
Yuri Orlov (Nicolas Cage) rođen je u Ukrajini prije raspada Sovjetskog Saveza. Njegova je obitelj emigrirala u Ameriku, lažno navodeći da su židovskog podrijetla. Razočaran svojim životom i radom u obiteljskom restoranu, Yuri bude svjedokom pucnjave između suparničkih ruskih mafijaša. Sretan što je izvukao živu glavu, on shvati da njegova sudbina leži u ispunjavanju jedne druge osnovne ljudske potrebe – one za oružjem.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala