Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Fosili popularniji u Srbiji od THE QUEEN
Halloween proslave protekle u neznanju "slavljenika"

Novi Fosili popularniji u Srbiji od THE QUEEN

"Rizzi-bizzi" (HTV 1, 22.05), showbiz emisiju HTV-a koja se još uvijek traži, ovaj put nije spasila Maja Uštar (samo solidan prilog o ABBA tribute bendu), već donekle Ante Batinović (začudo!) i (uobičajeno) Andreja Buča.

Ante Batinović bio je u Beogradu na koncertu grupe Queen i Paula Rogersa, nažalost bez razgovora s bendom, ali Tonči Huljić mu je priznao da je u karijeri koristio i Queen trikove. Odavno je jasno da se i "fura" na imidž Briana Maya!

U beogradskoj Areni Novi fosili ipak su privukli više publike, a rock kritičar Petar Janjatović je uz to pohvalio i grupu HLADNO PIVO koji tamo postaju sve veće zvijezde. Krajem studenog svirat će u Hali sportova, a nakon njih Massimo i Rundek.

Prilog Jakova Novaka o proslavi "Halloweena" u 4 zagrebačka kluba, pokazao je sveopće neznanje današnje mladeži o tome što zapravo "slave". Kelti bi im se za ovo mogli osvetiti i poslati im zle duhove, koje neće uspjeti otjerati, jer neće znati kako! A i DJ Mario Kovač ("kosturko" na screenshotu) sigurno će se naljutiti!

Andreja Buča je u svojem "Stajskom gnoju" ličila na ženskog Valdeca. Najave je snimila po mraku, na groblju te odmah "opaučila" po politici, kojoj bi trebalo dati što manje mjesta u "Rizzi-bizzi" butigi! Krenula je sa "5 P": policija, politika, pravosuđe, podzemlje i press!

Interesantna je bila usporedba Bona iz U2 i fotorobota Pukijevog atentatora. Crkva koja napada ljevicu te Đapić Glavaša, teme su za neke druge emisije dok je pogođena opaska o Prosinečkom koji je nogometnom izborniku zabio zgoditak ("našao" Biliću curu - Riječanku).

Zahvaljivanje Sandre Dabo HTV-u izgledalo je bizarno, kao i poseban prilog proslavi 3 godine tjednika STARS. Posljednja najava porno olimpijade u Australiji 2009. bila je apsolutno u  "redcarpetovskom" štihu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala