Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mirza Džomba na jahti vješao novinarku Rizzi-bizzija!
Nives Drpić sa striperima, Luka i Laka u dva priloga

Mirza Džomba na jahti vješao novinarku "Rizzi-bizzija"!

"Rizzi-bizzi" (HTV 1, 22.10) počeo je sa "napadom" Hrvatske na njemačku modu i svijet. Nevena Rendeli bila je u Berlinu, na natjecanju mladih dizajnera gdje se naš Igor Galaš plasirao svojim pletenim haljinama među 30 odabranih u svijetu, od  1000 prijava. "Fashion academy" nagradu ipak nije je osvojio, no uspjeh, makar "samo" kod kuće - ne gine mu.

Iako još ne pokazuje tendenciju pretvaranja u "Red carpet", prilog snimljen na presici "bijesne starlete" Nives Drpić jednostavno je takav ispao: polugola gospođa Drpić uz dva ista takva stripera - policajca. Jedina zamjerka na presicu je premala prostorija, pa ni fotografi ni kamere nisu mogli uhvatiti najbolje snimke. Kadrove sa snimanja spota "Bijesna" HTV nije dobio, jer ih ekskluzivno ima Nova TV i njen "Red carpet".

Da se ne misle pretvarati u RC "rizi-bizeri" pokazali su i kada su na jednom eventu jednostavno zaobišli Gotovčeve, Borisa Mirkovića i Alena Macinića, uopće ne razgovarajući s njima!?

Najbolji kadar emisije pružio je Mirza Džomba koji je prilikom obilaska i pokazivanja njegove nove jahtice (kupljene na Bioagrad Boat showu, za 1 500 000 kuna, uz još dva prijatelja) pokazao da tek uči mornarske vještine. Na pruženo uže i zadatak da napravi mornarski čvor spretno je izbjegao vezanje te zavezao omču - novinarki oko vrata!

Luku Nižetića i Laku vidjeli smo u dva priloga. Na Lakinom koncertu u Tvornici  novinar je efektno zaključio prilog, bacivši rukavicu našim estradnjacima: "Neće biti lako - dosegnuti Laku"! Luka je bio i na koncertu Bobana Markoviću u Aquariusu, a Laka je viđen i na dodjeli BiH glazbenih nagrada koje se više ne zovu "Davorin", već su preimenovane u "Indexi".

Maja Uštar je na otvorenju međunarodne izložbe njemačkog ekspresionizma "Pobuna" u Klovićevim dvorima  uspjela uloviti i komentar Milana Bandića, na činjenicu da su za vrijeme otvorenja izložbe nekoliko stotina metara dalje ubijeni Pukanić i Franjić!

Andreja Buča u svom je "Stajskom gnoju" bila malo indisponrana, spajajući priče o Mesiću koji mora platiti 70 000 kuna odvjetniku Jurašinoviću za duševne boli zbog "Vrapča", ulazak u NATO, Nivesino bičevanje "mistera dilera" te časnih sestara koje su kupile dionica Hajduka...

A gdje su nam nestali Ante Batinović i Žanamari Lalić?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala