Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


MojTV doznaje: RTL ipak planira novu sezonu Hrvatskog top modela
Tatjana Jurić šefovima je navodno ponudila ultimatum za ostanak u showu

MojTV doznaje: RTL ipak planira novu sezonu "Hrvatskog top modela"

Iako se činilo da su muke koje je RTL Televizija prošla zbog "Hrvatskog top modela" neisplative, u pripremi je druga sezona modnog reality showa koji je u Hrvatskoj izazvao podijeljene reakcije, ali je očito oduševio oglašivače zbog kojih se priča i nastavlja. Još uvijek bez službene potvrde, priča se da će se u ulozi voditeljice i glavne zvijezde opet pojaviti Tatjana Jurić, koja je RTL-u svoje pojavljivanje uvjetovala korjenitim promjenama u emisiji.

Prva sezona "Hrvatskog top modela" je, podsjetimo, u javnosti izazvala brojne negativne reakcije. Prvo se pisalo o tome kako produkcija, pa i Tatjana Jurić, prestrogo odnose prema kandidatkinjama, da bi se, nakon nekoliko tjedana emitiranja, mediji počeli pitati - tko je Tatjana Jurić da dijeli modne savjete? (Voditeljica je, naime, bila tek na nekoliko castinga u Milanu, a brzo je odustala od manekenske karijere.)

U priču se brzo upleo izvjesni Boris Bašić, za kojeg se pisalo da je "lažni modni agent", te da pred kamerama maše nepostojećim ugovorom kojim maže oči gledateljima, ali i pobjednici. Sreća njegova da se ispostavilo kako je pobjednica - potpuno nezainteresirana za manekenstvo.

Sabinice, gdje si nestala...?

Riječanka Sabina Behlić, prvi "Hrvatski top model", do danas nije napravila apsolutno ništa po pitanju svoje manekenske karijere. Kako doznajemo, i dalje "zavlači" RTL Televiziju pričama o faksu i dečku, čime zapravo svima daje do znanja da je u show došla potpuno inertna te da nema namjeru postati svjetski poznata ljepotica. Ipak, RTL još uvijek agilno najavljuje potpisivanje ugovora, iako je već svima jasno da od Sabine, barem u modnom smislu, neće biti ništa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala