Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kralj Joffrey je nenadmašiv!
Jack Gleeson, koji u 'Igri prijestolja' utjelovljuje omraženog kralja, objavio je kako nakon serije odlazi iz glume

"Kralj Joffrey je nenadmašiv!"

Od početka četvrte sezone planetarno popularne serije Igra prijestolja dijeli nas još nekoliko mjeseci no uzbuđenje oko nove sezone već je počelo. Jedan od popularnijih likova iz serije, lik kojeg volimo mrziti je mladi kralj Joffrey Baratheon. On je jedan od likova kojeg mrzimo iz dna duše no volimo ga gledati iz epizode u epizodu.

No čini se da je uloga kralja Joffreya, kojeg glumi mladi Jack Gleeson, uloga koju će teško moći nadmašiti. U intervjuu za Independent Gleeson je objavio kako nakon angažmana u Igri prijestolja ne namjerava više biti u glumačkim vodama. "Prije sam glumio više iz rekreacije no kada je počela Igra prijestolja možda mi je stvarnost bila previše stvarna. Životni stil koji dolazi kada si glumac u uspješnoj televizijskoj seriji nije nešto čemu ja težim.", objasnio je mladi glumac.

Također je i rekao kako nikad ne gleda sebe kako glumi groznog mladog vladara. "Pokušavam ne gledati. Malo je bizarno kad vidim neke isječke. Pokušaš izdvojiti sebe iz te ljigavosti koju donosi ta uloga no kada to vidiš na ekranu, jednostavno te prođu trnci. Htio bi ga pokušati obraniti no to bi zaista bilo pretežak zadatak. Pretpostavljam da je on jednostavno produkt nastao iz konteksta u kojem je njegova obitelj."

Glumac je student teologije i filozofije na Trinity fakultetu te se bavi dobrotvornim radom u udruzi Goal, a i aktivan je u kazalištu no svjestan je kako sa 21. godinom života još ne zna u kojem će mu smjeru otići život te ipak ostavlja sve opcije otvorene.

Kako god on odlučio, obožavatelji serije Igra prijestolja ne moraju brinuti jer nas kralj Joffrey, zajedno s ostatkom ekipe, očekuje već 7. travnja, kada će se premijerno prikazati prva epizoda iz četvrte sezone i to samo dan nakon američke premijere.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    3 0
    mali_medo mali_medo @ 18.1.2014. 19:14

    ma da, kad pogledam izjave mnogih glumaca iz te serije imam osječaj ih većina nije ni prismrdila knjigama a i kome se čita 4000 stranica samo da vidi kak mu lik završava

  • #1
    3 0
    ecimir ecimir @ 18.1.2014. 15:30

    Onima koji su čitali knjigu zasigurno je ironičan ovaj članak.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala