Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 3.2.
Tijekom večeri čeka vas velik izbor odličnih serija te nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Petak 3.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Kneževina, kao i obično, ima financijskih problema, no i Slavomira koji će ponuditi vrlo prihvatljivo rješenje koje odabranima može donijeti višestruku korist.

McDonald i Dodds, HTV 2 u 20:15 sati
U zoru na Dan mrtvih u plitkom grobu na livadi blizu Glastonburyja nađu truplo bogatog biznismena iz Batha. Glavni sumnjivac McDonaldice i Doddsa lokalni je umjetnik i reformirani plaćeni ubojica Hector Ingham. No dva dana poslije i Hectora netko ubije.

Igra prijestolja, HTV 3 u 21 sat
Jon je užasnut kada Neokaljani pogube ratne zarobljenike prema Daenerysinoj zapovjedi. Tyrion pronalazi tijela Jaimeja i Cersei među ruševinama zamka. Daenerys okuplja Neokaljane i Dothrakije te im objavljuje da će zajedno 'osloboditi' cijeli svijet.

Vera, HTV 2 u 21:50 sati
Kad šefa zaštitara Garyja Mallona smrtno rane pljačkaši u kontejnerskoj luci, dokazi upućuju da se radi o smjeloj pljački koja je pošla po krivu, no Vera posumnja da su počinitelji imali vezu u luci.

Izdaja, Nova TV u 22:20 sati
Damla misli da je Neslihan pokazala Muratu svoje pravo lice, ali čeka je veliko iznenađenje. Murat je zahvalan Neslihan. Igrajući ulogu supruge koja štiti supruga, Neslihan uspijeva zadobiti Muratovo povjerenje i pobjeđuje Damlu na način koji nije mogla očekivati.

Dolina sreće, HTV 2 u 23:25 sati
Višestruko nagrađivana policijska drama vraća se s posljednjom sezonom! Kad narednica Catherine Cawood otkrije posmrtne ostatke žrtve gangsterskog ubojstva, pokrene se lanac događaja koji je neplanirano ponovno dovede ravno do ubojice i silovatelja Tommyja Lee Roycea.

FILMOVI

Slobodna zona, HTV 1 u 21:45 sati
Radnja prati operativca Roya Millera (Matt Damon) koji u Iraku pokušava otkriti gdje se nalazi oružje za masovno uništenje. Nakon nekoliko operacija u koje je njegova jedinica poslana na temelju tajnih dojava, a koje se ispostavljaju potpuno pogrešnima, Roy počinje sumnjati u izvor informacija.

Interstellar, Nova TV u 23:20 sati
Epska priča o herojskom međuzvjezdanom putovanju izvan granica znanstvene spoznaje. Film istražuje premisu čovjekovog postojanja koji je rođen na Zemlji, no kojem nije suđeno da na Zemlji i umre.

Američka pita 2, RTL u 23:30 sati
Nakon što je uz brojne peripetije na kraju srednje škole ipak doživio svoje prvo seksualno iskustvo, Jim Levenstein (Jason Biggs) upravo se sprema za drugo. U njegovu studentsku sobu u kojoj vodi ljubav s novom djevojkom, upadnu njegov otac (Eugene Levy) i majka (Molly Cheek) te je Jim, po tko zna koji put, ponovno javno osramoćen.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala