Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zmajevi, izdaja i rat u dugo očekivanom traileru za 2. sezonu Zmajeve kuće
Nastavak priče iz Westerosa možemo očekivati na ljeto 2024.

Zmajevi, izdaja i rat u dugo očekivanom traileru za 2. sezonu "Zmajeve kuće"

Foto: YouTube

HBO je oduševio obožavatelje serije Zmajeva kuća dugo očekivanim trailerom za novu sezonu!

Prequel Igre prijestolja prošle je godine oduševio gledatelje, a scenaristi i producenti druge sezone obećavaju još više zmajskih ratova jer će se Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy) i Alicent Hightower (Olivia Cooke) sukobiti direktno, odnosno zmajem protiv zmaja. Tu je i Daemon Targaryen (Matt Smith) kojeg vidimo u njegovom impresivnom oklopu, zatim vitezove na konjima, vojnike koji su živi zapaljeni te nekoliko glavnih likova koji sa svojim zmajevima idu u bitku.

Riječ je naravno o adaptaciji knjige Fire & Blood Georgea R. R. Martina, a radnja serije smještena je oko 200 godina prije događaja u originalnoj seriji Igra prijestolja te oko 172 godine prije rođenja Daenerys Targaryen, na samom vrhu dinastije Targaryen. I dok je prva sezona imala nekoliko velikih vremenskih skokova, ova sezona ne bi ih trebala imati. Martin je jedan od tvoraca Zmajeve kuće i njezin izvršni producent, kao i Ryan Condal koji je i showrunner serije.

Većina glumačke postave iz prve sezone se vraća i u drugoj, tako da uz D'Arcy, Cooke i Smitha glume Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall i Matthew Needham. Važna nova lica u novoj sezoni su Tom Taylor kao lord Cregan Stark, Clinton Liberty kao Addam of Hull, Jamie Kenna kao Ser Alfred Broome, Kieran Bew kao Hugh, Tom Bennett je Ulf, a Vincent Regan je Ser Rickard Thorne. Otprije poznati novi glumci su Abubakar Salim (Alyn of Hull), Gayle Rankin (Alys Rivers), Freddie Fox (Ser Gwayne Hightower) i Simon Russell Beale (Ser Simon Strong).

Drugu sezonu Zmajeve kuće na HBO-u i streamingu Max očekujemo početkom ljeta 2024. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala