Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Epska misija čeka Davea Bautistu i Chloe Coleman u filmu My Spy The Eternal City
Novoobjavljeni trailer za špijunski film glavne junake vodi u Italiju
13. lipnja 2024.

Epska misija čeka Davea Bautistu i Chloe Coleman u filmu "My Spy The Eternal City"

Dinamični dvojac Dave Bautista i Chloe Coleman vraćaju se na novu misiju u prvoj najavi filma My Spy The Eternal City. Prime Video prvim je kadrovima najavio nastavak svoje obiteljske špijunske avanture My Spy iz 2020. godine, a oni nam otkrivaju gdje su naši junaci bili otkako smo ih posljednji put vidjeli.

Naše junake pratimo godinama nakon što se JJ uselio svojoj maloj špijunki u treningu Sophie i njenoj majci Kate (Parisa Fitz-Henley), a film vodi Bautistu i Coleman u inozemstvo radi malo međunarodne špijunaže i školskog izleta.

Trailer nam otkriva kako se obitelj sprema na putovanje kroz neke od najljepših povijesnih europskih lokacija, dok se Sophie priprema sa zborom sudjelovati na prestižnoj talijanskoj turneji. JJ to vidi kao izvrsnu priliku da se bolje poveže sa svojom novom pokćerkom i ponudi se biti pratitelj zboru koji se sprema za izvedbu u Vatikanu pred Papom. No ono što je trebalo biti putovanje puno zabave i stvaranja uspomena pretvori se u utrku s vremenom jer JJ otkriva kako su se našli upleteni u terorističku zavjeru. On i Sophie moraju se baciti u akciju kako bi spasili dan prije nego zlikovci ostvare svoje zlokobne planove.

Osim Bautiste i Coleman, u nastavku će ponovno glumiti Kristen Schaal kao JJ-jeva partnerica i specijalist za tehnologiju Bobbi i Ken Jeong kao njegov šef David Kim. Njima se također pridružuju Anna Faris, Flula Borg, Craig Robinson, Billy Barratt i Taeho K.

Kreativni tim ponovno čine redatelj i scenarist Pete Segal te scenaristi Erich Hoeber i Jon Hoeber.

Epska talijanska misija filma My Spy The Eternal City na Prime Video platformu stiže 18. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala