Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Najava filma Lumina uključuje priče o otmicama vanzemaljaca
Znanstveno-fantastični triler u kina stiže ovog ljeta, glume Eric Roberts i Emily Hall
17. lipnja 2024.

Najava filma "Lumina" uključuje priče o otmicama vanzemaljaca

Lumina, film koji prati putovanje grupe prijatelja koji pokušavaju naći nekoga iz svoje ekipe tko je odjednom nestao, nakon što su se blizu njene kuće pojavili svemirski brodovi, nadahnuće nalazi u mnogim stvarnim vanzemaljskim iskustvima.

Vanzemaljske otmice, Područje 51, vladine zavjere - sve je to dio priče o Patriciji, Delilah i Georgeu, koji pomažu Alexu pronaći njegovu voljenu Tatianu koja je nestala u noćnom nebu.

Najnoviji najavni teaser sastoji se od navodnih stvarnih svjedočenja o otmicama vanzemaljaca, od ljudi koji su bili oteti više puta.

U filmu, koji stiže ovog ljeta, nitko od prijatelja koji kreću u potragu nije siguran što misliti. Zašto je Tatiana oteta? Što zapravo zna njena obitelj? I zašto je Alex toliko siguran da je ona i dalje živa i da joj je potrebna njihova pomoć?

Službeni sinopsis za film Lumina donosi priču koja prati četvero prijatelja u očajničkoj potrazi za njihovom otetom prijateljicom u DUMB-u ("deep underground military base" - podzemnoj vojnoj bazi). Hoće li naći svoju prijateljicu ili ne od pustinja SAD-a do pijeska Sahare, njihovi će životi zauvijek biti promijenjeni.

Oni koji kreću u misiju spašavanja Tatiane, naći će se ponekad na bizarnom putovanju preko pustinja Zemlje i dalje, pitajući se što je stvarnost, a što san. Jesu li neprijatelji vanzemaljci ili vojska? Ili oboje?

Odgovore na sva pitanja dobit ćemo 12. srpnja kada film Lumina stigne u kino-dvorane.

U glavnim ulogama filma nalaze se Emily Hall, Andrea Tivadar, Sidney Nicole Rogers, Ken Lawson, Eleanor Williams i Rupert Lazarus, uz posebnog gosta Erica Robertsa.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala