Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Film o Formuli 1 s Bradom Pittom stiže na ljeto 2025.
Apple je objavio datum premijere u kinima
18. lipnja 2024.

Film o Formuli 1 s Bradom Pittom stiže na ljeto 2025.

Foto: Depositphotos/X

Igrani film o Formuli 1, u kojoj glavnu ulogu ima Brad Pitt, dobio je datum premijere u kinima i to za malo više od godinu dana, 27. lipnja 2025. godine.

Zasad neimenovani film radi Apple Original Films koji se udružio s Warner Bros. Picturesom za kino distribuciju, slično kao što su se ranije udružili sa Sonyjem za Napoleona, Paramountom za Ubojice cvjetnog mjeseca i Universalom za Argylle. Priča o Formula 1 bit će snimljena za Imax kina, ponajviše zbog scena utrka koje najbolje izgledaju upravo u toj tehnici, a ESPN F1 još je u svibnju naveo kako bi trošak filma mogao doći do ogromnih 300 milijuna dolara.

Sportsku dramu o nekadašnjem vozaču Formule 1 Sonnyju Hayesu (Pitt) koji se vraća iz mirovine kako bi bio mentor mladom vozaču režirat će Joseph Kosinski, a scenarij je već napisao Ehren Kruger – dvojac koji je radio na akcijskoj drami Top Gun: Maverick. Uz Pitta poznato je da će glumiti Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia i Samson Kayo. Među producentima nalazi se višestruki prvak Formule 1 Lewis Hamilton s tim da se cijeli projekt radi u suradnji s Formulom 1.

Film o Formuli 1 tako u lipnju sljedeće godine u kinima čekaju žestoki konkurenti i to M3GAN 2.0, nastavak Blumhouseovog prošlogodišnjeg hit horora M3GAN te Jurassic World 4, početak nove trilogije o Jurskom parku u kojem glavne uloge imaju Jonathan Bailey, Scarlett Johansson i Mahershala Ali.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala