Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
5. sezona serije The Boys bit će finalna
Amazon je objavio odluku o završetku svoje hit serije
13. lipnja 2024.

5. sezona serije "The Boys" bit će finalna

Foto: YouTube

Četvrta sezona serije The Boys od danas je dostupna s prve tri epizode od ukupno osam na streamingu Prime Video, a paralelno s tim Amazon je objavio svoju odluku o završetku serije.

Sad je i službeno: radi se peta sezona, ali ona će ujedno biti i posljednja. Odluka je to koju je objavio tvorac serije i njezin showrunner Eric Kripke na društvenim mrežama. Njegova objava popraćena je kopijom scenarija finala četvrte sezone na kojem je naznačeno da će se ekipa okupiti za petu sezonu koja će biti završna.

Emmyjem nagrađena serija The Boys premijerno je predstavljena 2019. godine s pričom o svijetu u kojem sve konce drži mega korporacija Vought i u kojem se odvija borba između superjunaka i običnih ljudi, tzv. Boysa, čiji su životi na neki od način upropašteni ovim prvim. Među stalnim zvijezdama serije su Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit i Cameron Crovetti s tim da im se u četvrtoj sezoni pridružio Jeffrey Dean Morgan.

Glasine o tome da će peta sezona biti finalna krenule su čim je ista odobrena, ali službena odluka predstavljena je, dakle, tek ovih dana. Pri početku emitiranja Kripke je rekao da želi barem pet sezona kako bi ispričao priču koju je zamislio, ali nikad nije bilo izričito da s petom mora i završiti.

Od danas su dakle na Prime Videu prve tri epizode četvrte sezone serije The Boys, a preostalih pet bit će objavljeno po jedna na tjednoj bazi do finala 18. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala