Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Emma Roberts cilja na zvijezde u najavi filma Space Cadet
Urnebesna romantična komedija priča o djevojci s Floride koja želi biti astronaut
18. lipnja 2024.

Emma Roberts cilja na zvijezde u najavi filma "Space Cadet"

Prime Video je napokon objavio prvi najavni trailer za svoju nadolazeću romantičnu komediju Space Cadet. Režiju i scenarij potpisuje Liz W. Garcia, a detalji o filmu željno se očekuju još od 2022. godine kada je film prvi put najavljen.

U glavnoj se ulozi nalazi Emma Roberts kao neozbiljna djevojka s Floride koja pomoću laži postane dio NASA-inog treninga za astronaute. Sve se čini sjajno dok trening zapravo ne počne i ona se nađe suočena s nizom izazova.

Film prati Rex (Roberts), djevojku koja je oduvijek sanjala o tome da ide u svemir, ali je na kraju završila kao konobarica na Floridi. Odlučna je promijeniti svoju sudbinu i uz pomoć svoje najbolje prijateljice, koja je pomogne "doraditi" pristupnicu za NASA-in vrlo kompetitivni astronautski trening, Rex uspije postati dio programa. Jednom kad trening krene Rex će se morati osloniti na svoju domišljatost i upornost kako bi se iskazala i došla do svemira prije nego netko otkrije da je lažnjak.

U filmu također glume Poppy Liu kao Rexina najbolja prijateljica Nadine, Gabrielle Union kao NASA-ina direktorica programa Pam i Tom Hopper kao direktor programa Logan. U ostatku glumačke ekipe su Kuhoo Verma, Desi Lydic, Sebastián Yatra, Yasha Jackson, Andrew Call, Troy Iwata, Josephine Huang, Dave Foley, Sam Robards i Joshua Harto.

Pripreme za odlazak u svemir kreću 4. srpnja kada film Space Cadet stigne na Prime Video uslugu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala