Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Matt LeBlanc dobio glavnu ulogu u romantičnoj komediji Lovesick
LeBlanc će glumiti muškarca koji u životu ima sve osim jedne stvari - ljubavi

Matt LeBlanc dobio glavnu ulogu u romantičnoj komediji "Lovesick"

Foto: PR Photos


No, prema posljednjim informacijama čini se kako će glumac Matt LeBlanc konačno zakoračiti ozbiljno u glumu. Jedan od omiljenih "Prijatelja" dobio je glavnu ulogu u nadolazećoj indie romantičnoj komediji pod nazivom "Lovesick".

LeBlanc će glumiti muškarca koji ima sve u životu, osim jedne stvari - ljubavi. Svaki puta kada se i emotivno nekome približi, to ga dovede doslovno do kliničkog ludila. U trenutku kada konačno susretne savršenu ženu svog života, mora se prvo suprotstaviti i pobijediti stanovito ludilo ne bi li njihova veza uspjela.

"Lovesick", koji će se početi snimati u srpnju, režirati će Luke Matheny, koji je prošle godine postao ponosni vlasnik Oscara za "God of Love", najbolji kratki akcijski film, a upravo će mu novi spomenuti film biti prvi dugometražni film.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    zvone zvone @ 24.5.2012. 20:15

    Ne znam jesi li ga pogledao u "Episodes", mogu ti reći da je sasvim ok. Druga je stvar što je ulogom Joeya klišeiziran, pa se na trenutke čini kako i ne zna glumiti ništa drugo (ili ne zna glumiti uopće). To je valjda to prokletstvo koje te prati nakon dugovječnog sitcoma.

  • #4
    0 0
    hitman_4 hitman_4 @ 24.5.2012. 2:25

    teško da bi le blanc nešto više postigao u glumi.lik jedino i može glumiti likove poput joeya.tako da može biti zahvalan "frendovima".ostatak ekipe će ostati upamćen uglavnom po sporednim filmskim ulogama.jedino se anistonka izdvaja po glavnim ulogama u prosjećnim holivudskim naslovima.smatram da je ed o neil napravio solidnu karijeru(sakupljač kostiju,modern family,dragnet)

  • #3
    2 0
    david_1991 david_1991 @ 24.5.2012. 2:23

    ..dobro, Ed O'Neill (Al Bundy) se sad pod stare dane izvukao iz toga i ulogom Jaya u "Modern Family" si je stvorio još jednu jaku ulogu po kojoj će isto ostati zapamćen. Bryan Cranston je isto odličan primjer glumca koji se izvukao iz tog prokletstva sitcoma, nakon uloga Hala u "Malcom u sredini", uspio je u fenomenalnom Breaking Bad-u i postao iznimno cjenjen glumac ogromnih kapaciteta. David Duchovny je isto uspio vječni epitet Moldera iz Dojsea X "isprati" Kalifornikacijom. Često mi bude žao omiljenih likova iz serije koji se bezuspješno pokušavaju probiti izvan te svoje uloge, no isto tako sam sretan kad vidim nekog od tih likova u nekom filmu ili seriji..

  • #2
    0 0
    zvone zvone @ 24.5.2012. 1:13

    Zanimljivo je koliko te sitcom koji te obogati, ustvari obilježi i postane kamen oko vrata u cijeloj karijeri. Za sve te bivše "frendove" imam osječaj kako se očajnički traže, ali ne ide. Matt LeBlanc će zauvijek ostati Joey, Lisa Kudrov - Phoebe, Matthew Perry - Chandler itd itd..

    Na primjer, koliko ljudi uopće zna pravo ime Ala Bundya?  

  • #1
    0 0
    hitman_4 hitman_4 @ 23.5.2012. 22:43

    baš zvuči originalno film po njegovoj mjeri

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala