Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Max odaje počast Matthewu Perryju na početku svake sezone Prijatelja
Kratka kartica posvete nalazi se prije početka svih deset sezona na tom streamingu

Max odaje počast Matthewu Perryju na početku svake sezone "Prijatelja"

Foto: Depositphotos/Max

Max odaje počast prerano preminuloj zvijezdi serije Prijatelji Matthewu Perryju prije početka svake sezone na tom streamingu.

Perry, koji je u subotu preminuo u svom domu u Los Angelesu u dobi od 54 godine, najpoznatiji je po ulozi Chandlera Binga u kultnoj humorističnoj seriji. Iako je nakon završetka Prijatelja ostvario neke odlične uloge, pa i bio nominiran pet puta za nagradu Emmy, svijet ga pamti kao jednog od omiljenih prijatelja pa se prije početka svake od deset sezona na Max-u prikazuje kratka kartica od pet sekundi u spomen na Perryja.

Perryjeva tragična smrt rezultirala je javljanjem mnogih poznatih iz Hollywooda koji ga se prisjećaju, a među njima su i tvorci serije Prijatelji Marta Kauffman i David Crane te izvršni producent Kevin Bright.

„Šokirani smo i duboko, duboko tužni zbog odlaska našeg voljenoga prijatelja Matthewa. Još uvijek nam se to čini nestvarno. Sve što možemo reći jest da se osjećamo blagoslovljeno što je bio dio naših života. Bio je nevjerojatan talent. Možda je kliše reći da glumac ulogu učini svojom, ali u Matthewovom slučaju ne postoje bolji izraz od tog. Od prvog dana kad smo ga čuli kako je utjelovio Chandlera Binga znali smo da ne postoji nitko drugi za tu ulogu. Zauvijek ćemo cijeniti sreću, svjetlo i inteligenciju koju je donio u svaki trenutak – ne samo na posao, već u život općenito. Uvijek je bio najsmješnija osoba u prostoriji. I više od toga, bio je divan, s nesebičnim srcem“, stoji u njihovoj službenoj, zajedničkoj izjavi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala