Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Obline Sofie Vergare za koje su joj savjetovali da ih izgubi
Zanosna Kolumbijka otkrila je kako su joj na početku karijere rekli da mora smršaviti, inače neće uspjeti

VIDEO: Obline Sofie Vergare za koje su joj savjetovali da ih izgubi

Zanosna Kolumbijska Sofija Vergara ima 'ubojite' obline, a na početku karijere glumica je pomislila kako će je spriječiti u postizanju popularnosti. Glumica Vergara (38) otkrila je kako su joj, dok je pokušavala uspjeti u svijetu Hollywooda, savjetovali da smršavi.

Vergara trenutačno glumi u vrlo popularnoj američkoj seriji Modern Family, koja joj je donijela nominacije za Zlatni Globus, Emmy i Screen Actors Guild Awards.

 - Netko mi je rekao 'Moraš smršaviti. Bolje ćeš izgledati na fotografijama. Vidiš kako glumice oko tebe izgledaju.' - ispričala je seksipilna glumica u intervjuu za američki CBS.

Zvijezda serije Modern Family priznala je kako je imala dosta problema pri pronalasku odgovorajućih haljina za svečana događanja u sezoni nagrada jer svu odjeću koju su joj dizajneri slali bila je veličine nula, što nije odgovaralo njenoj figuri pješčanog sata.

- Bez obzira što sam činila, haljinu sam uspjevala obući samo do struka. Bila je to noćna mora - prisjetila se Sofia.

 No, Vergara je odbila stesati svoje zavodljive obline, jer smatra kako takva, gola izgleda bolje, kaže. Dodala je kako Kolumbijke imaju drugačije standarde tijela od Amerikanki.

 - Od nas se ne očekuje da budemo mršave. Malo manje smo opterećene izgledom tijela. Više smo povezane sa vlastitom seksualnošću. Zato svaki dečko želi imati 'vruću' Latino djevojku - našalila se lijepa glumica.

Nedavno je u javnost isplivala reklama, koju je tada malo poznata Vergara snimila 1998. godine. U reklami za fitnes centar, potencijalne goste mami svojim fit izgledom senzualne Latino žene. Srećom, nije poslušala savjet da se prilagodi okolini, pa je  danas, uz odličnu glumu, odmor za sve oči.

J.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 23.2.2011. 23:23
    a i ti si od onih: bolje se ljuljat nego žuljat, Ha?
  • #4
    0 0
    Pametnjakovic pametnjakovic @ 23.2.2011. 20:28

    Ooohh man, I would "do" her not once, not twice but ten times !

    And if I had some more energy, i would do her more !

  • #3
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 23.2.2011. 18:41

    dobra stvar je sto se stvari, barem koliko sam ja upoznat, krecu nabolje...

    vec dosta reklama se pravi s ajmo rec normalnim ili normalnijim zenama s prirodnijim oblinama...polako se stvara trend antimrsavica...e sad koliko ce se to sve razvit ostaje nam samo da pricekamo i sami vidimo...

  • #2
    0 0
    bozoli bozoli @ 23.2.2011. 18:32
    Ponekad se pitam kako je moguće da je svijet mode toliko odvojen i clueless o stvarnom svijetu. Kao da ja činjenica da oni postoje je dovoljna sama za sebe. Nekakva stvarna svrha ne postoji; teško možemo reći kako moda generalno ima utjecaj na stvarne društvene probleme. Pa čemu je onda imamo? Čini mi se samo da nam nabija komplekse, kao najobičniji nasilnik u školi. Vergara je imala sreće što je odrasla gdje je odrasla i što je odrasla prije nego je ušla u takvo društvo, pa nije pala pod njihov utjecaj.
  • #1
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 23.2.2011. 14:30

    "netko joj je rekao" ?!?!?!

    dominantni gay kreatori postavili su potpuno neprirodne standarde za "ljepotu"...

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala