Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za Despicable Me 4: Gruova obitelj je u velikoj nevolji
Nove glasove posudili su Will Ferrell, Joey King, Sofia Vergara i Stephen Colbert

Stigao trailer za "Despicable Me 4": Gruova obitelj je u velikoj nevolji

Foto: YouTube

Gru i Malci vraćaju se u još jednoj urnebesnoj avanturi!

Illumination je sinoć predstavio prvi službeni trailer za Despicable Me 4, četvrti film u serijalu Despicable Me, odnosno šesti film u franšizi koja uključuje filmove o Malcima. Ovo je prvi Despicable Me nakon sedam godina, a u središte radnje vraća nam se nekad najveći superzlikovac Gru koji ne samo da je postao dobar, već ima i veliku obitelj te živi mirnim životom – barem se tako čini.

U novom poglavlju priče Gru (Steve Carrell), Lucy (Kristen Wiig) i njihove djevojčice Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) i Agnes (Madison Polan) dočekali su novog člana obitelji, Grua Jr.-a, koji nije nešto naklonjen svom ocu. Kako obiteljski život ne bi bio dosadan Gru se mora suočiti s novim neprijateljima kad mu se na putu nađu Maxime Le Mal (Will Ferrell) i njegova fatalna djevojka Valentina (Sofia Vergara) koji će cijelu obitelj natjerati u bijeg. Iako se Gru, Malci i ekipa trude, sudeći prema traileru dobit ćemo nešto sasvim suprotno Izbaviteljima jer im, blago rečeno, ne ide baš najbolje.

Iako je prošlo sedam godina od Despicable Me 3 filma, novi nastavak stiže nam nakon Minions: The Rise of Gru koji je na ljeto 2022. još jednom srušio rekorde i zaradio skoro milijardu dolara diljem svijeta čime je ova franšiza najbolja animirana u povijesti sa zaradom od 4,4 milijarde dolara, te 15. najbolja ukupno među svim filmskim franšizama.

Pierre Coffin opet je posudio glas legendarnim Malcima, Steve Coogan je Silas Ramsbottom, a uz Ferrella i Vergara nove glasove posudili su Joey King, Stephen Colbert i Chloe Fineman. Režiju potpisuju Chris Renaud i Patrick Delage, a scenarij Mike White i veteran franšize Ken Daurio.

Despicable Me 4 u kinima očekujemo 3. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala