Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Malci dobivaju supermoći u novoj najavi filma Despicable Me 4
Novi nastavak stiže ovog ljeta, Steve Carell i Kristen Wiig repriziraju svoje uloge

Malci dobivaju supermoći u novoj najavi filma "Despicable Me 4"

Despicable Me 4 uskoro će preuzeti velika platna s novom avanturom u kojoj se pojavljuje Gru (Steve Carell) i ljupka obitelj koju je formirao tijekom godina, a Illumination Entertainment je objavio novi trailer kako bi publici otkrio još djelić onoga što mogu očekivati iz nastavka.

Kao što nam otkrivaju novi kadrovi, Maxime Le Mal (Will Ferrell) i Valentina (Sofia Vergara) opasniji su od bilo koje prijetnje s kojom se Gru do sada suočio te će bivši negativac morati pribjeći očajničkim mjerama.

Novi trailer za Despicable Me 4 prikazuje Silasa Ramsbottoma (Steve Coogan) kako obavještava Malce da će dobiti serum koji će poboljšati njihove sposobnosti kako bi pomogao Gruu da zaustavi nove zlikovce. Rezultat je mala grupa dobrovoljaca koji završe kao prvi Mlaci sa supermoći, ideja koju bi Gru i Lucy (Kristen Wiig) mogli uskoro požaliti zbog nepredvidljivosti njihove vojske. Trailer odmah prikazuje razorne posljedice eksperimenta, s jednim od Malaca koji uništava dio njihove baze svojim laserskim vidom.

Novi film bit će usmjeren na dosta drugačiju radnju od one koju smo navikli do sada u franšizi te ćemo vidjeti Grua i Lucy u ulozi novopečenih roditelja. Ali kao da odgajanje djeteta samo po sebi nije dovoljno teško, Gru Jr. uopće ne voli svog oca, jer se beba neprestano ljuti kad mora biti u njegovoj blizini. Osim teškog izazova roditeljstva, Gru će morati srušiti Maxime Le Mal i Valentinu prije nego što bude prekasno, s novim zlikovcima spremnima za svoj novi dijaboličan plan.

Kako će ih Gru i Supermalci zaustaviti doznat ćemo 3. srpnja kada film stigne u kina diljem svijeta.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala