Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vikend posvećen najslađim krznenim ljubimcima ekskluzivno na programu Viasat Nature
Prvi vikend ovoga lipnja rezervirajte za druženje naše najodanije prijatelje

Vikend posvećen najslađim krznenim ljubimcima ekskluzivno na programu Viasat Nature

Foto: Viasat/Banijay Rights/Another Planet/TCB Media Rights

Pozor svim ljubiteljima pasa! Prvi vikend ovoga lipnja rezervirajte za druženje uz Viasat Nature koji je za vas pripremio listu dokumentaraca posvećenih našim najodanijim prijateljima, kao i istraživanjima života štenaca diljem svijeta. Kako ih odgajaju, s kakvim se izazovima suočavaju štenci i vlasnici pasa, i kako štence obučavaju da postanu psi vodiči? Uz premijeru serije 'Dvanaest štenaca i mi' dobiti ćemo odgovore na ta i ostala pitanja.

U lipnju vam donosimo listu dokumentaraca posvećenih psima koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka „Vikend sa štencima“, prvog vikenda u lipnju, cijelog dana u subotu 4. lipnja i nedjelju 5. lipnja samo na programu Viasat Nature:

Odred za pse – škola za štence
Subota, 4. lipnja u 11:00 sati

Upoznajte leglo štenaca koji započinju dresuru za policijske pse, preslatke štence koji će pomagati osobama s invaliditetom, psiće za otkrivanje bioloških prijetnji te labradore Kobea i Katoa.

Dvanaest štenaca i mi
Subota, 4. lipnja u 14:00 sati

U ovoj epizodi, upoznajemo križanca stafordskog bul terijera Sagea, kujicu Meg, pasmine graničarski koli, koju treniraju za psa ovčara, i njemačku dogu Shelby, koja se pridružuje mladoj obitelji.

Kako su psi i mačke osvojili svijet
Nedjelja, 5. lipnja u 8:50 sati

U svijetu živi 400 milijuna mačaka i njihova populacija polako raste. Europske mačke ne potječu od mjesne divlje mačke, već od mačke iz dalekih zemalja.

Psi: nevjerojatna životinjska porodica
Nedjelja, 5. lipnja u 18:00 sati

Upoznajte najbrže, najjače i najneobičnije pse na planetu. Biolog Patrick Aryee otkriva kako su naši preci njegovali osobine pasa koji su pripadali porodici divljih vukova?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala