Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Filmski spektakl Spider-man: Put bez povratka 27. travnja na Novoj TV
Kada cijeli svijet otkrije tajnu, njegovi problemi tek počinju

Filmski spektakl "Spider-man: Put bez povratka" 27. travnja na Novoj TV

U subotu, 27. travnja, Nova TV premijerno donosi Marvelov filmski spektakl Spider-man: Put bez povratka, posljednji u franšizi o omiljenom superheroju iz susjedstva. Po prvi puta u povijesti Spidermana, njegov identitet je otkriven, dovodeći mu u život nove prijetnje, ali i neprijatelje iz prošlosti. Spider-Man: Put bez povratka nije samo filmski blockbuster, već je postao simbol izvanredne filmske umjetnosti, osvojivši srca publike diljem svijeta. Film je, osim nominacije za prestižnu nagradu Oscara, prikupio 35 drugih nagrada u raznim kategorijama. Zendaya je osvojila BET Award za najbolju glumicu, dok je Tom Holland 2022. godine odnio nagradu za najboljeg glumca na Kids' Choice Awards dodjeli, na kojoj su dodijeljena i priznanja za najbolji film godine i najbolju glumicu (Zendaya).

Nakon što je gotovo cijeli svijet saznao njegovu tajnu, očajni Peter Parker od dr. Stephena Strangea (Benedict Cumberbatch) zatraži da izbriše pamćenje svima koji znaju njegov tajni identitet i postavlja sudbinu svog života na kocku. Dok Peter pokušava natjerati Dr. Strangea da preokrene čaroliju, kako bi ostao u sjećanju onih koje voli, njihov poduhvat nekontrolirano otvara vrata drugim svjetovima.

Multiverzum je pred raspadom, pa u Peterov svijet dolaze zlikovci iz drugih stvarnosti. Među njima su poznati neprijatelji Spider-Mana poput Doctor Octopusa, Green Goblina, Electroa i drugih, čije su uloge utjelovili izvanredni Alfred Molina, Willem Dafoe i Jamie Foxx. Njihov dolazak stavlja Petera pred najveći izazov dosad, koji je zamršeniji i od paukove mreže. Dok Strange želi poslati zlikovce natrag u svoje svemire, Parker im naivno pomaže kako bi izbjegao njihovu smrt. No, najmoćniji protivnici nisu jedini koji će imati veliki povratak u novom nastavku ovog znanstveno-fantastičnog hita, a sa svojim najboljim prijateljima, MJ (Zendaya) i Nedom (Jacob Batalon), Peter mora pronaći način da spasi svemir i one koje voli.

Od svog prvog pojavljivanja u stripovima šezdesetih godina prošlog stoljeća, lik Petera Parkera prošao je kroz razne transformacije - od sramežljivog srednjoškolca do oženjenog profesora. Spider-Man je postao simbol hrabrosti i danas uživa kultni status kao jedan od najpopularnijih superjunaka svih vremena. U ovom epskom finalu, šarmantni tinejdžer i „osvetnik“ spreman je za najveću borbu od kada je dobio paukove sposobnosti. S malo više pesimizma i puno hrabrosti, morat će sazrjeti za teške odluke koje će ga naučiti više o snazi zajedništva i prijateljstva.

Filmski spektakl Spiderman: Put bez povratka ne propustite u subotu, 27. travnja na Novoj TV od 22:30!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala