Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Četiri iščekivane premijere na HBO GO-U
Milijarde IV, Dobra bitka III, Sumrak templara II i Slatke male lažljivice: Perfekcionisti na HBO GO-U

Četiri iščekivane premijere na HBO GO-U

Četiri iščekivana naslova stižu na HBO GO tijekom druge polovice ožujka, a među njima su – nove sezone hit serija Milijarde, Dobra bitka i Sumrak templara, kao i Slatke male lažljivice: Perfekcionisti, spin-off poznatog svjetskog hita. 

 

Milijarde IV │Billions IV.

Nova epizoda ponedjeljkom na HBO GO-u

Dobitnici Emmyja i Zlatnoga globusa Paul Giamatti i Damian Lewis zvijezde su ove složene drame o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Lukavi i snalažljivi državni odvjetnik Chuck Rhoades (Giamatti) i briljantni, ambiciozni kralj hedge-fondova Bobby „Axe“ Axelrod (Lewis) nalaze se na putu k eksplozivnoj koliziji, a svaki koristi sve svoje intelektualne vještine, moć i utjecaj kako bi nadmašio onog drugog. U ovoj pravodobnoj, provokativnoj seriji ulozi se broje u milijardama.

Glume: Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Akerman, Toby Leonard Moore

 

Dobra bitka III │The Good Fight III.

Nova epizoda četvrtkom na HBO GO-u

„Dobra bitka“ nastavlja se godinu dana nakon događaja iz posljednje epizode „Dobre žene“". U novoj seriji golema financijska muljaža uništi ugled mlade odvjetnice Maie Rindell i istodobno izbriše ušteđevinu njezine mentorice i kume Diane Lockhart. Otjerane iz „Lockhart i Leeja“, one se pridružuju Lucci Quinn u jednoj od najeminentnijih čikaških odvjetničkih tvrtki. U trećoj sezoni Diane Lockhart pokušava otkriti može li se odoljeti ludoj upravi a da sami ne poludite, dok se Adrian Boseman i Liz Reddick-Lawrence bore s novim postčinjeničnim svijetom u kojem odvjetnik koji ispriča najbolju priču pobjeđuje odvjetnika s najboljim činjenicama. U međuvremenu, Lucca Quinn balansira između nove bebe i nove ljubavi, a Maia Rindell pronalazi novog Mefista u Rolandu Blumu, odvjetniku sličnom Royu Cohnu koji je utjelovljenje korupcije.

Glume: Christine Baranski, Rose Leslie, Cush Jumbo, Delroy Lindo, Audra McDonald

 

Slatke male lažljivice: Perfekcionisti │ Pretty Little Liars: The Perfectionists

Na HBO GO-u od 21. ožujka

Sve se u vezi s gradićem Beacon Heightsom čini savršenim, od vrhunskog fakulteta do njegovih preambicioznih stanovnika – no ništa u Beacon Heightsu nije onako kako se čini. Kada okružje u kojem su ulozi veliki dovede stanovnika do ruba, netko puca i dolazi do ubojstva. Dok rade zajedno na rješavanju ubojstva, ubrzo postaje jasno da iza svakog perfekcionista stoji tajna, laž – i potreban alibi.

Glume: Sasha Pieterse, Janel Parrish, Sofia Carson, Kelly Rutherford, Sydney Park

 

Sumrak templara II │ Knightfall II.

Premijera na HBO GO-u 26. ožujka

Vitezovi templari bili su najmoćniji, najbogatiji i najtajanstveniji vojni poredak srednjeg vijeka zadužen za zaštitu najcjenjenijeg kršćanske relikvije – Svetog grala – i čuvanje razornih tajni. „Sumrak templara“ zalazi duboko u tajni svijet ovog legendarnog bratstva ratničkih redovnika. Od njihovih bitaka u Svetoj Zemlji i kompleksnog odnosa s kraljem Francuske, do izdaje koja je naposljetku dovela do njihova tragičnog raspada, priča o vitezovima templarima dosad nije bila u potpunosti ispričana.

Glume: Simon Merrells, Tom Cullen, Jim Carter, Pádraic Delaney, Julian Ovenden

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala