Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Showtime objavio trailer za drugi dio finalne sezone svoje serije Milijarde
Još samo šest epizoda do završetka napete dramske serije

Showtime objavio trailer za drugi dio finalne sezone svoje serije "Milijarde"

Foto: YouTube

Iz Showtimea stiže posebni trailer u kojem možemo vidjeti što nas otprilike sve čeka u zadnjim epizodama dramske serije Milijarde.

U kolovozu je krenula sedma, posljednja sezona koja je sa sobom donijela povratak mnogima omiljenog Bobbyja Axelroda kojeg glumi Damian Lewis, a koji je seriju bio napustio na kraju pete sezone.

Izdaja je obilježila ovu sezonu, a prethodna, šesta epizoda vratila je Axea u samo središte svega kad je sklopio ugovor s Chuckom Rhoadesom (Paul Giamatti) kako bi pomogao Grigoru Andolovu (John Malkovich) što znači da Axe sada duguje uslugu Chucku. Sigurno ćemo vrlo uskoro vidjeti što će Chuck zatražiti od njega budući da serija dolazi svom kraju.

Sadržaj sedme epizode kratkog naziva DMV otkriva nam kako Princeova zadnja strategija obećava poboljšati Philipovu političku platformu, no istovremeno ga stavlja u tešku poziciju. Chuck i Wendy suočavaju se s obiteljskom krizom što je posljedica njegove loše prosudbe, dok se Wags i Scooter udružuju kako bi potakli moral zaposlenika u Prince Capu.

Uz Lewisa, Giamattija i Malkovicha glumačku postavu ove sezone čine Corey Stoll, Maggie Siff, David Costabile, Asia Kate Dillon, Dola Rashad, Jeffrey DeMunn, Sakina Jaffrey, Kelly AuCoin, Daniel Breaker i Toney Goins.

Sedma epizoda serije Milijarde na Paramount+ stiže 22. rujna, a finalne dvije epizode serije na rasporedu su točno mjesec dana kasnije, 22. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala