Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 30.5.
Praznik Dana državnosti i blagdan Tijelova donose poneki "prigodni" film

TV Preporuke dana – Četvrtak 30.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u četvrtak, 30. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Zakon i red: Odjel za žrtve, Doma TV u 20 sati
Čovjek je brutalno pretučen ispred striptiz kluba jer ne podržava želju svoje transrodne kćeri tinejdžerice za promjenom spola.

Zločinački umovi, RTL 2 u 20:05 sati
I dok je Reid u bolnici, ostatak tima kreće u akciju protiv korumpirane organizacije sa zlokobnim planom. U međuvremenu, Garcia se nađe na udaru, dok se Blake suočava s tajnom iz vlastite prošlosti.

Skriveno u raju, RTL u 20:20 sati
Edvard je pred dilemom kako spasiti kliniku, a Julija ga pokušava pritisnuti i preko Marka. Meri i Ines uhvate Renatu u sumnjivom djelu.

Kumovi, Nova TV u 20:20 sati
Ivka se sprema u Sinj podići novac dide Akrapa, ali niti ne sluti koje je sve komplikacije očekuju. Na Zvonin očaj, Anđela i dalje ne odustaje cijene za parcelu.

Dobra bitka, HTV 2 u 23:50 sati
Nakon prvog odlaska na terapiju, Diane sve počinje gledati u pozitivnijem svjetlu. Nakon što je pristala sudjelovati u studentskom projektu o afroameričkim odvjetnicama, Liz mora pronaći način kako spasi nepravedno okaljanu reputaciju.

FILMOVI

General, HTV 2 u 21:20 sati
8. prosinca 2005. svjetski su mediji izvijestili kako je uhićen optuženik za ratne zločine, hrvatski general Ante Gotovina. Bio je jedan od najistaknutijih zapovjednika u Domovinskom ratu.

Biblija, HTV 3 u 21:40 sati
U filmu su poredane epizode o stvaranju, raju i izgonu prvih ljudi, Cainu i Abelu, Noi i njegovoj arki, Nimrodu i babilonskoj kuli, Abrahamu i Sari, Sodomi i Gomori, Izakovu rođenju i Abrahamu koji prolazi kušnju žrtvovanja sina Izaka.

Bio jednom princ, RTL u 23 sata
Princ koji dolazi u SAD zaljubi se u djevojku kojoj pruži pomoć. No njegova majka nije zadovoljna njegovim odabirom i pokušava dokazati da američka djevojka nije prikladna za kraljevsku nevjestu.

Braven, Nova TV u 23:55 sati
Kada Joe i njegov otac Linden dođu u njihovu udaljenu lovačku kabinu, nadaju se tihom vikendu. Ono što pronalaze je skladište heroina, skriveno u kabini od trgovaca drogom, predvođenih narko dilerom. Kada kriminalci slučajno dođu u kabinu, Joe i njegov otac moraju odlučiti ubiti ili biti ubijeni.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala